Tata tjera kćer da obavlja kućanske poslove ako želi da joj kupuje higijenske uloške

Foto: Pexels

TATA se našao na udaru kritika kada je na Redditu priznao da prisiljava kćer da obavlja kućanske poslove u zamjenu za higijenske uloške. Istovremeno, njegov sin ne mora ništa raditi, a tati uopće nije jasno zašto su ljudi bijesni.

Pedesetogodišnji samohrani otac objasnio je da je prije deset godina izgubio suprugu i od tada sam odgaja sina (17) i kćer (15). Kako je objasnio, nedavno su ga kritizirali jer njegova kći mora obavljati kućanske poslove, a sin ne.

"Objasnio sam da je to zato što svaki mjesec moram dodatno trošiti na svoju kćer, za njezine mjesečne zalihe higijenskih uložaka, pa je to način na koji mi mora vratiti. Čisti za zajedničke životne prostore i kupaonice u našem stanu i kuha četiri obroka tjedno", napisao je te je dodao kako njegova kćer tako "otplaćuje" i izvannastavne aktivnosti koje joj plaća.

Priznao je i da troši duplo više novca na izvannastavne aktivnosti svog sina, ali da od njega ne traži ništa zauzvrat.

"Smatram da bi mu njegove aktivnosti mogle pomoći da upiše fakultet, ali njezine su po meni samo hobi", napisao je tata.

Nastavio je: "(Moja kći) je čula kako to govorim i bila je jako uznemirena. Počela je odbijati obavljati poslove jer misli da to nije pošteno. Rekao sam joj da će se i dalje baviti svojim poslovima i da život nije pošten, neka prestane biti drska ili ću odbiti platiti njezine dodatne aktivnosti ili uloške. Zapravo to ne bih učinio, ali bio sam lud kad sam to rekao."

Dalje je objasnio da se njegova kći u međuvremenu preselila k tetki koja ga je optužila da je "nasilnik". Priznao je i da je bijesan jer su njegova sestra i brat stali na stranu njegove kćeri.

"Jesam li šu*ak zbog toga što očekuješ da obavlja kućanske poslove?" zapitao se.

Na njegovo zaprepaštenje, korisnici Reddita su se složili da njegovo ponašanje nije u redu.

"Kći tjerate na obavljanje kućanskih poslova jer svaki mjesec morate plaćati higijenske uloške koje ona doslovno mora koristiti? Vi ste šu*ak u svakom pogledu", poručila mu je jedna korisnica Reddita.

Složivši se s time, drugi je dodao: "Zabranjivanje uložaka tinejdžerici za kaznu? Što?".

U međuvremenu je treći komentirao: "Oboje djece ima izvannastavne aktivnosti. Oboje vas djece košta. Samo zvuči kao da imate omiljeno dijete i obezvređujete aktivnosti vlastite kćeri".

Pročitajte više