Tom Brady otkrio koja mu je najteža stvar u roditeljstvu

NIJE moguće biti savršen roditelj, a svatko tko tome teži svjestan je nedostataka koji ga dijele od savršenstva. Zvijezda američkog nogometa i najveći quarterback svih vremena Tom Brady smatra da je bogatstvo koje dijeli sa svojom suprugom Gisele Bündchen najteža stvar u odgoju njihove djece.

"Imamo ljude koji čiste za nama. Imamo ljude koji nam prave hranu. Imamo ljude koji nas voze do zračne luke ako nam to treba... Izađemo iz aviona i tamo nas čekaju ljudi i vode nas dalje," rekao je glavni igrač Tampa Bay Buccaneersa u nedavnoj epizodi Spotifyjevog podcasta Drive.

"To je stvarnost moje djece, a teško je objasniti im: 'Djeco, stvarnost nije takva... Što učiniti po tom pitanju?'"

Brady, koji navodno ima neto vrijednost od 250 milijuna dolara, s Bündchen ima 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian, a iz veze s bivšom djevojkom Bridget Moynahan ima 14-godišnjeg sina Jacka.

Brady i Gisele odrastali su puno skromnije od njihove djece

Brady tvrdi da on i Gisele nastoje svoju djecu naučiti skromnosti izlažući ih nekim iskustvima i situacijama koje su više u skladu s onim kroz što većina djece prolazi, ali je na kraju priznao da će njihova djeca i dalje doživljavati stvari koje druga djeca nikad nisu doživjela.

Brady je rekao da su njegovi i Giseleini skromni počeci naučili oboje da razumiju i cijene to što su danas tako privilegirani. "Moja žena je odrasla u ruralnom Brazilu, najjužnijoj državi, Rio Grande do Sul, u vrlo malom zemljoradničkom gradu, bila je vrlo jednostavna djevojka", objasnio je. "U njihovoj kući postojale su dvije spavaće sobe - jedna za roditelje i jedna za nju i njezinih pet sestara. Ja sam odrastao u obitelji koja je pripadala srednjoj klasi u Kaliforniji. Moj tata je radio za našu obitelj", nastavio je. "Mama je ostala kod kuće i brinula se o nama. Svaki dan sam svjedočio tome koliko moja mama radi svaki dan, a ponekad i noću, da bi nam pripremila hranu i oprala odjeću."

Pročitajte više