Trogodišnja kći Mile i Ashtona obožava petak jer tad smije piti vino

Foto: Instagram 

SVAKOG petka ujutro trogodišnja Wyatt, kći Astona Kutchera i Mile Kunis, budi se ozarena sa svojom sad već slavnom izjavom - "danas mogu piti vino!". No kad je Mila to nedavno priznala javnosti fanovi su se, blago rečeno, zgrozili, ali onda su shvatili - to je dio njihove tradicije. 

Naime, Mila i Ashton su Židovi koji svakog petka slave Šabat. To je dan kad se Židovi opuštaju u okrilju obitelji, pale svijeće, čitaju blagoslove i druže se bez obaveza, a dio tradicije je i ta čaša vina koju praktički od rođenja, po malo naravno, dijele s malenom Wyatt. Tradiciji će se, sigurni smo, pridružiti i Dimitri, tako da će se i on sa sekom moći veseliti toj "odrasloj" zabavi u koju, po njihovim običajima, smiju biti uključeni i najmlađi.  

A dok su neki ovo Milino objašnjenje protumačili kao normalnu tradiciju, detalj koji neće nauditi nikome, drugi nisu bili toliko skloni prihvatiti tu ideju, i to zato što su Mila i Ashton nedavno priznali još nešto. 

>>Djeca Mile i Ashtona za Božić neće dobiti baš ništa<<

Ono o Božiću i darovima, kad su javno rekli da njihova djeca ove godine za taj najpopularniji kršćanski blagdan neće dobiti baš ništa. Njihovo je objašnjenje da ih ne žele razmaziti i usaditi im krive vrijednosti, što je u redu, ali su fanovi sad ipak ustuknuli - "okej, neće im dati darove, ali će im svakog petka dati vino. Baš čudno", pomalo su sarkastično komentirali mnogi. 

Pročitajte više