Trudnica izmislila drugačiju vježbu s hula-hupom pa završila u medijima

Foto: 123rf

VJEŽBANJE u trudnoći je poželjno, a čak i ako niste fan fitnessa, ne znači da se u trudnoći trebate prestati rekreirati.

Hoće li to biti na običan način, uz malo više šetnje, uz lagano trčanje ili lagane vježbe joge i pilatesa, svejedno je dok se god krećete.

Zdrava trudnoća treba zdravo tijelo i zdrav duh, a to ćete najbrže i najučinkovitije postići upravo vježbanjem.

Međutim, nisu sve trudnice sklone klasičnom vježbanju. Dokazala je to i ova žena čija je trudnička rekreacija izazvala lagani šok svakoga tko ju je vidio, pa je zbog svog neobičnog umijeća baratanja hula-hupom završila na portalu People.

Naime, zbog rastućeg trbuha i smanjene mobilnosti kukova, ona je svoj omiljeni hobi malo izokrenula pa ga sada vrti na malo drugačiji način.



Da je svojim umijećem uspjela iznenaditi mnoge dokaz je više od 10 milijuna pogleda, no kao što vjerojatno slutite i sami, mnogi su se odmah pitali koliko je ovo uopće sigurno i može li ono nauditi bebi.

"Iskreno, mislila sam da će komentari biti puni negativnosti i strahova, zato sam i kliknula", napisale su neke, a silni komentari često su krenuli i u zabavnijem smjeru.


"Mislim da bi bilo puno sigurnije da je tako sjela na muža i jednostavno vrtjela", komentirali su neki, dok su oni drugi ipak malo zabrinutiji: "Mislim da će se djetetu od ovoga vrtjeti u glavi još barem godinu, dvije" ili "Neka se ne žali ako rodi bebicu punu kvrga".

Javili su se i oni koji misle da je i ovakav način vrćenja hula-hupa siguran jer je obruč lagan te ne može nauditi bebici zaštićenoj maminim tijelom. Barem ne više od seksualnog odnosa ili kućanskih poslova.

U svakom slučaju, mnogi su se složili: "To je njen život, njena beba, nadamo se da će izići živa i zdrava" te su i zaključili - lijepo je kad se trudnica brine o svom tijelu, ali postoje i drugačiji načini.

Pročitajte više