Uz ovakav žele klinci će vam doslovno sami trčati na tuširanje!

Foto: Pinterest

ŠTO BI mi da nema Lusha, ups, odnosno, što bi mi da nam nema tog slatkog Pinteresta - ostali bi uskraćeni za jednu predivnu svakodnevnu stvar - žele za kupanje. Jiggle jiggle jelly jelly - tako bi mogli nazvati ove predivne sapunčiće s kojima će kupanje doseći neku skroz drugu dimenziju, zabavniju dimenziju, a ako vaši klinci pritom baš i ne vole to dosadno tuširanje, vjerujemo da će jedan šareni jelly sapun popraviti stvar.



Možete ga kupiti u Lushu, oni su i ispalili ovaj proizod koji je ustvari dugo vremena bio nekako sakriven od javnosti. No kada su napravili video reklamu, žene i mame diljem svijeta doslovno su poludjele za njima. S obzirom da se originalno proizvode u gomilu različitih nijansi i mirisa zabavi nema kraja. Možete ih gnječiti, stiskati, igrati se njima, možete ih koristiti za pranje tijela, kose, možete njima dodati boju u vašu večernju kupku. Ma možete što god smislite. A možete ga naravno napraviti i kod svoje kuće.

Originalni Lushevi sapuni u sebi nemaju ni grama želatine, no da bi postigli taj želatinozni efekt, odnosno, da bi se vaš domaći sapun mogao stisnuti do krutog stanja, slobodno koristiti želatinu za kuhanje, ali pazite, ne onu koja u sebi ima šećera.

Recept je jednostavan, a možete ga pogledati i u ovom videu:



 Dakle, sve što vam treba je litra prokuhane destilirane vode, 1 paket obične želatine, pola šalice običnog gela ili šampona za kupanje/kosu, par kapi umjetnih boja. Možete se igrati i s dodavanjem glitera, izlijevanjem u slatke modlice za kolače ili jednostavno napuniti posude za led te ostaviti da se smjesa stisne.

Uživajte u zabavnom kupanju i sapunu prema vašim željama.
 

Pročitajte više