Vanda Winter neopterećeno doji vani i pokazuje koliko uživa u novoj ulozi

Foto: Instagram

KAKO se uloge brzo promijene kada stigne beba. To jako dobro zna i Vanda Winter, naša poznata glumica anđeoskog glasa koja trenutno uživa u ulozi života.

U ulozi mame svog sinčića Fabijana kojeg je rodila krajem travnja, pa sada uživa u dugo čekanom neradnom ljetu. 

Viđaju je po gradu, a i sama je objavila nekoliko ležernih fotografija iz svakodnevnih šetnji centrom metropole kojima je jako oduševila domaće mame.

Baš izgleda divno i neopterećeno, dojeći svog sina na klupici u centru. 

"Predivno, mama doji svoga sina. Nema ničeg ljepšeg od toga. Već smo te vidjeli s tom maramom...", komentirale su mame uz fotke na Instagramu, pa je Vanda, tako ležerna i brižna, brže bolje pojasnila o kakvoj se marami radi. Neki su se već pitali čemu prekrivanje, kad je vani tako vruće.


"To je ručni rad, s konstrukcijom koja mami omogućava da vidi bebino ličeko i krojena je tek da provizorno zakrije. Materijal je stvarno prozračan, ljetni, fino diše i u biti mi povremeno odgovara da bebicu zaštiti od direktnog sunca ili vjetra. Ili kakve budale. Svega ima, a meni je ipak najvažnije da mi dijete klopa. U miru. Slažem se s tim da cice služe prvenstveno za bebe i da se nemamo čega sramiti, ni pred kim. Dojenje je najljepša, najprirodnija stvar i ni jedna normalna žena (osim izgleda onih koje na profilnim fotkama baš forsiraju dekoltee) neće drugu forsirati da se pokrije dok doji." 

Svaka čast na mišljenju, a iako je tek nedavno postala mama, čini se da joj dobrog iskustva ne nedostaje te da beskrajno uživa u ovoj ulozi.

I to je pokazala jednom drugom fotkom koju je objavila, pa zamijenila sličnom. 

"Ponavljam ovu fotku, ovaj put bez filtera koji mi je na mobu izgledao cool, jer je dodao žućkasti ton i naglasio logo koji sam htjela preporučiti. Onda sam dobila poruku jedne zbilja drage žene koja se užasno zabrinula zbog mog umornog izgleda i doslovno mi ponudila pomoć. Kad sam napokon otvorila Instagram na kompu, shvatila sam i zašto. Uglavnom, jest da s malom bebom ne spavaš baš kao nekad. Jest da sam rumenilo zadnji put vidjela prije više od dva mjeseca, ali zbilja nisam baš tako iscrpljena kao što "bilježi" ovaj selfie. Beba po danu spava na mami (bogu fala za ergobaby), ali zato noći odvaljuje k'o veliki! A i najiskrenije - srce mi je sada tako puno da me valjda po prvi put u životu zapravo ne diraju ni izrast, ni podočnjaci, ni bljedilo, ni manikura, ni odjeća pa očito ni to kak' sam ispala na fotki. Vjerovali ili ne! Kad se pogledam, ništa od toga ne vidim i pod uvjetom da vas ne zabrinjavam dalje, priuštit ću si tu blaženu nehajnost još neko vrijeme."

Draga Vanda, baš si lijepa ovako ležerna. Baš ti lijepo stoji uloga mame.

 

Pročitajte više