Video od 6 milijuna pregleda: Buduća mama pokazala koliko joj je narastao trbuh

Screenshot: TikTok

ŽENA u 36. tjednu trudnoće s nestrpljenjem iščekuje porod. Na TikToku je pokazala svoj ogromni trbuh i priznala da se osjeća maksimalno napetom. TikTokerica već ima jedno dijete, sina Hadleyja, a do kraja ovoga mjeseca trebala bi roditi blizance. 

@raisinghadley Im absolutely stretched to the max now and so ready for their arrival 🥰 #twinpregnancy #mumofmultiples #twinmummy #pregnant #twinkles #twins #twinning #fypシ゚viral #fyp ♬ original sound - maastoneprophetes

"Pritisak postaje sve gori. Stvarno sam spremna za njihov dolazak", priznala je uz video koji je skupio 6.6 milijuna pregleda, a u kojem je pokazala rastući trbuh.

Ova žena ranije je pokazala da se mogla pohvaliti vitkom figurom, a onda je postala mama i potpuno se transformirala. 

@raisinghadley

😂

♬ I was skinny in the village - Chuckles 🤣

Inače, neke žene do kraja trudnoće imaju jedva vidljiv trbuščić, dok drugima on može poprilično narasti. Trudnicama koje nose prvo dijete trbuh se općenito počinje nazirati između 12. i 16. tjedna trudnoće, a kod višerotki ranije, s obzirom na to da su se njihova maternica i trbušni mišići već rastezali u ranijim trudnoćama.

Trbuh u trudnoći može biti veći i zbog nadutosti ili konstipacije, koji su uobičajeni u trudnoći. Ako ste ipak zabrinuti zbog veličine svoga trudničkog trbuha, posavjetujte se s liječnikom.

Pročitajte više