Snažna priča krije se iza ove fotografije majke koja spava u krevetiću sa svojom bebom

Foto: Facebook 

KADA VAS usred noći probudi plač vaše bebe krećete li odmah provjeriti u čemu je riječ ili ste skloniji tome da bebu ostavite da se jednostavno isplače i zaspe? 
 
Neki će se roditelji, nakon što pročitaju predivnu priču koja se krije iza ove fotografije na kojoj majka čvrsto spava sa svojom kćerkom i krevetiću, predomisliti u nekim svojim metodama. 

Fotografiju je na svom Facebook profilu objavila Dayna Mager, fotografkinja iz  Michigana, a slika se zbog vrlo dobrog razloga ubrzo proširila internetom. 
 
Fotografiju je snimio njen suprug Matt koji je Daynu i njihovu petomjesečnu kćerkicu Luellu našao, nakon što se vratio s posla, kako spavaju zajedno u kinderbetu. 

Uz tu je fotografiju Dayna napisala. Sjećam se da svojoj kćeri dala jedno obećanje nakon što me silno dirnula priča koju je moj suprug na jednoj dobrotvornoj večeri čuo od jednog misionara.

Zbog te sam se priče i svog obećanja bez razmišljanja uvukla u njen krevetić kako bi utješila njenu bol zbog zubića, njenu tugu i zaustavila njene suzice. 

Misionar je pričao o svom iskustvu u jednom sirotištu u Ugandi gdje je prilikom posjeta jaslicama s više od 100-inu beba doživio nešto vrlo neobično i vrlo, vrlo tužno. 

>>>Bilo je očajno gledati bebe kako ne plaču<<<

U prostoriji je bilo naslagano minimalno 100 krevetića s bebama, a uz toliko malenih duša nije čuo niti glasić. Ništa. Tišina je bila zaglušujuća. Naravno da se odmah zapitao zašto bebe ne plaču, a odgovor koji je dobio još ga je više slomio. Nakon što  bebe donesu ovdje, one plaču. Plaču satima i danima, naravno, ali već nakon tjedana dana, nakon što im nitko ne pruža utjehu, bebe jednostavno prestanu čekati i tražiti pažnju.

 "To me slomilo. Doslovno sam osjetila kako mi srce puca od tuge nakon što sam čula tu priču. I te sam večeri, nakon što sam legla uz svoju malenu Luellu i čvrsto je zagrlila, obećala njoj i sebi. Tiho i čvrsto. Obećala sam joj da ću joj uvijek doći, da ću uvijek biti tu za nju što god ona trebala. Pokazat ćemo joj i da su suze, strah i frustracije normalni osjećaji. Okej je plakati, okej je osjećati i potpuno je okej pokazati svoje osjećaje. Naučit ćemo je i da ćemo joj uvijek pružiti sigurnost i biti uz nju. Nećemo se žaliti na neprospavane noći i plač. 

Nakon što je objavila ovu fotografiju i ovu snažnu priču koja stoji iza nje, njen je post lajkalo117 tisuća i podijelilo više od 86 tisuća ljudi, roditelja, koji su očito jednako kao i Dayna ostali dirnuti ovom tužno, i žalosno, istinitom pričom. 
 

Pročitajte više