Želite nasmijano dijete na fotografijama? Tata je podijelio spasonosno rješenje

BROJNI roditelji hvale ideju tate Adama Perryja nakon što je podijelio trik za prirodni osmijeh svog sina na fotografijama. 37-godišnji otac fotografirao je sina prvog dana škole, a rezultat objavio na Twitteru.

"Moj sin kad mu kažem da se nasmiješi i kad uzviknem 'kakica'", kratko je objasnio.

Iako dječak na obje fotografije izgleda ljupko, osmijeh mu je na prvoj pomalo namješten i napet. Na drugoj ima prirodniji smiješak i otvorena usta, a sve zbog toga što ga je tata jednom riječju uspio nasmijati.

Objava je u tjedan dana skupila skoro 300.000 lajkova, a mnogi su u komentarima rekli da je ideja korisna.

"Ako ti se dijete iskreno smije na fotografiji, svladao si roditeljstvo", "Dakle, to je tajna dobre fotke", "Mogao bi postati školski fotograf", pisali su jedni, dok su drugi priznali da ih je inspirirao za iduće fotografiranje djece.

"Moj sin uvijek ima najsmješniji osmijeh kad se previše trudi. U nekom trenutku sam došao na ideju da viknem ‘kakica’ i fotka bi svaki put ispala puno bolja. U ovom slučaju je usporedba bila prilično dramatična pa sam je morao podijeliti", rekao je Perry za Good Morning America.

Kaže da dobiva gomilu povratnih informacija od ljudi koji su isprobali trik i konačno imaju sjajne slike svoje djece, što je njemu dokaz da je uspio u svojoj misiji i pomogao drugima.

Pročitajte više