Žena dobila trudove usred sastanka ali nije smjela otići u bolnicu dok ga ne završi

Foto: 123RF

INTERNETOM se počela širiti objava žene koja tvrdi kako je njezinoj prijateljici pukao vodenjak te je bila prisiljena završiti poslovni sastanak. Iako biste pomislili kako bi u takvoj situaciji svi nastojali pomoći i omogućiti rodilji da što prije (i što sigurnije) dođe do rodilišta, to se nije dogodilo.

"Prijateljici je pukao vodenjak usred sastanka odbora. Rekla je: 'Moram u bolnicu. Upravo mi je pukao vodenjak'. Vodeći investitor iz poznatog fonda joj na to kaže: 'Ok, ali možemo li prvo završiti sastanak?'. Sastanak odbora završila je u automobilu dok je putovala do bolnice", opisala je žena po imenu Christine Carrillo na Twitteru.

"Očito u toj konferencijskoj sobi nije bilo drugih žena (ili razumnih muškaraca) koje bi mogle reći 'WTF, jesi li poludio, ona ide u bolnicu sada i bez završetka ovog sastanka'", komentirao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi situaciju opisao kao "odvratnu".

Iako ova priča zvuči pomalo bizarno, čini se da nije izoliran slučaj jer su se javile i druge žene sa sličnim iskustvima, prenosi Parents.

"Radila sam cijeli dan dok sam rađala kćer - sastanci cijeloga dana tijekom kojih sam stalno bilježila kontrakcije a zatim sam otišla u bolnicu sat vremena nakon mog posljednjeg sastanka da rodim. To se događa u startup svijetu i korporacijama. To je zastrašujuće", napisala je jedna mama.

 

Pročitajte više