Žena iznenadila dadilju koja ju je čuvala prije 25 godina. Video tjera suze na oči

DADILJE su u pop kulturi često iskarikirane, od Fran Drescher u kultnoj seriji Dadilja do Emme Thompson u liku Nanny McPhee. Obitelji koje zapošljavaju dadilje također se često prikazuje kao distancirane, nedodirljive, bogate snobove s neposlušnom djecom - što svakako ponekad može biti slučaj, ali nikako nije pravilo.

Naime, mnoge obitelji unajmljuju pomoć za brigu o djeci iz raznih razloga, a odnosi koje djeca uspostave sa svojim dadiljama mogu biti prekrasni, puni ljubavi i trajati cijeli život.

Video žene koja je iznenadila svoju dadilju koja ju je čuvala prije čak 25 godina pokazuje koliko ta ljubav može biti snažna i istinska. Žena je prišla svojoj bivšoj dadilji Rufini na radnom mjestu. Pozdravila je Rufinu i ona joj je pristojno odgovorila, ali potpuno se zbunila kad ju je ta naizgled nepoznata žena zagrlila.

Malo nakon toga nastupio je trenutak prepoznavanja djevojčice koju je čuvala prije toliko godina

Kad je Rufina shvatila o kome se radi, bacila joj se u još jedan zagrljaj, koji je potrajao nešto dulje. Prizor koji je ovjekovječen kamerom izazvao je suze mnogima na Instagramu.

Ljudi su u komentarima dijelili svoja iskustva i dirljive priče. "Bila sam dadilja prije više od 25 godina u Londonu i još uvijek osjećam tu djecu u svojim rukama, u svojoj duši...", napisala je jedna korisnica.

"Ovaj video je nevjerojatan", dodala je druga.

"Dadilja sam 40 godina i iako više ne čuvam svoju najdražu djevojčicu, nakon što sam je čuvala otkad je imala 3 mjeseca pa dok nije napunila 2 i pol godine, mi smo kao obitelj. Bila sam kod njih 10 dana u veljači i mala Addy (koja sada ima 5 i pol) došla je kod mene na dva tjedna prošlog mjeseca, a koristimo FaceTime skoro svaki dan. Žive 8 sati od nas i to je predaleko. Jako mi nedostaje, ali tako sam blagoslovljena što je imam", napisala je treća.

Pročitajte više