Žena je prvi put vidjela bebu svoje najbolje prijateljice, imala dirljivu reakciju

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka oduševio je videozapis prvog susreta jedne žene s bebom njezine najbolje prijateljice. Nika Diwa posjetila je svoju najbolju prijateljicu koja je nedavno rodila, a kada je konačno vidjela prijateljicu i njezinu kći, nije mogla kontrolirati emocije i počela je plakati od sreće. 

Prije nego što je Nika držala djevojčicu, zagrlila je svoju prijateljicu i rekla joj da je ponosna na nju. Potom je požurila oprati ruke kako bi držala djevojčicu. Baš kao i Diwa, ni njezina prijateljica nije mogla kontrolirati emocije kada ju je vidjela, pa su zajedno plakale od sreće u ovom posebnom trenutku za njih dvije. 

@nikadiwa

The baby was concerned 😅

♬ Bloom (Bonus Track) - The Paper Kites

Diwa je videozapis na svom TikToku objavila jučer, a već je pogledan više od dva milijuna puta. Mnogi su oduševljeni ovim dirljivim trenutkom i prijateljstvom između dvije žene.

"Predivno mi je što je prvo pažnju dala svojoj prijateljici", "Ovo je predivno, rasplakala sam se. Pravi primjer iskrenog prijateljstva kakvo svi priželjkuju", "Svaka žena treba jednu ovakvu prijateljicu", "Prijateljstva poput ovih su predivna i jako rijetka. Sretna sam zbog vas", neki su od komentara. 

Pročitajte više