Žena pokazala kako sve koristi majčino mlijeko, izazvala burnu raspravu

LJEKOVITA svojstva majčinog mlijeka odavno intrigiraju znanstvenike, a jedna je mama otkrila da ga koristi u različite svrhe. Tvrdi da je sjajno za izbjeljivanje zubi i da joj konzumacija njenog mlijeka daje puno energije.

Amba je na TikToku otkrila više načina na koje koristi svoje mlijeko, počevši s odgovorom na pitanje: "Kako su ti zubi tako bijeli?" Kao odgovor, ubacila je četkicu za zube u svoje izdojeno mlijeko i potom iščetkala zube. Kako bi odgovorila na pitanje o održavanju kože mekom, Amba je koristila ubrus umočen u mlijeko na svoje lice, potom ga je stavila u bočicu s raspršivačem i njime poprskala kosu kako bi joj pramenovi bili zdravi.

"Kako nikad ne izgledaš umorno sa svom tom djecom?" glasilo je još jedno pitanje, a Amba je nanijela malo mlijeka na područje ispod očiju. Da bi pokazala kako ima tako puno energije, popila je mlijeko."

@ambaslifebackupbackup the answer to everything #breastfeedingislegal ♬ Before I Knew It - Mason Ramsey

U komentarima je nastala pomutnja, premda su je neki podržali

Ljudi su reagirali šokirano, osvrćući se najviše na posljednji dio, a jedan je napisao: "Bio sam dobro dok ga nije popila."

"Nikad se nisam mogla natjerati da ga popijem, zbog toga mi je žao što nisam probala", dodala je druga osoba.

"Hoćeš mi reći da sam hodala okolo s ovim vrećicama ispod očiju već 5 godina uzalud?" primijetila je treća osoba.

"Ne, ozbiljno! Ludo je koliko je to korisno!" odgovorila je Amba.

Neke mame su u komentarima pisale da su godinama koristile mlijeko za liječenje svojih tegoba, a jedna je napisala: "Da, curo! I sve moje strije su NESTALE lol."

"Također pomaže kod posjekotina, bolova u ušima, gotovo svega!!" dodala je druga.

Pročitajte više