Žena popisala razloge zbog kojih je nazivaju lošom majkom, lista je viralna

KAD je Sia Cooper ostala trudna s prvim djetetom, odlučila se vratiti bloganju i dijeliti svoje putovanje i napredak sa svijetom. Dala je otkaz da bi bila isključivo majka i posvetila se kreiranju sadržaja zanimljivog publici. Ipak, ne slažu se svi s njenim izborom. Dapače, neki idu toliko daleko da je nazivaju lošom majkom.

Kako bi im odgovorila, Sia je objavila iskreno pismo i pojasnila zašto je prihvatila takvu etiketu. 

“Da sam dobila novčić svaki put kad su me nazvali lošom majkom, bila bih bogata”, napisala je pa nanizala razloge zbog kojih se suočila s takvim nadimkom.

Kako kaže, lošom majkom su je prozvali jer je vježbala u trudnoći, radila uz djecu, brinula o izgledu i zdravlju, radila u lokalnoj trgovini.

“Loša sam majka i jer imam tetovaže i piercinge, ponekad uživam u vinu, dozvoljavam djeci korištenje tehnologije, ponekad fast food i šećer, jer dijelim krevet s djecom, skupljam sportske automobile i motore, vodim posao od kuće i dozvoljavam si vrijeme za sebe”, pobrojala je pa dodala još neke razloge među kojima je i to što ima trbušne mišiće.

“Naučila sam da su istinski loše majke one koje neprestano osuđuju druge. To su majke koje su nesigurne u sebe. Ne postoji ispravan način da budete roditelj ili majka. Svi sudjelujemo u istoj utrci i dajemo najbolje od sebe. Majčinstvo je za svaku ženu drugačije i zato, tko ste vi da prozivate izbore ili razloge drugih? Majčinstvo je dovoljno teško samo po sebi i ako me već nazivaju lošom majkom, ponosno ću nositi tu etiketu”, zaključila je Cooper.

Njena objava je postala viralna i mnogi su joj zapljeskali zbog iskrenosti i filozofije odgoja djece.

Pročitajte više