Žena propustila dodjelu diploma jer je išla roditi. Ubrzo je dobila divno iznenađenje

JEDNA nova mama iz Louisiane nedavno je primila dvije posebne počasti: fakultetsku diplomu i divnu bebu. Ova mama, po imenu Jada Sayles, rodila je samo nekoliko sati prije početka ceremonije za dodjelu diploma na Sveučilištu Dillard.

Jada je za Romper otkrila da je bila u nevjerici kad je dobila trudove. "Potpuno sam to poricala i nisam se mogla pomiriti s tim dok nisam bila zaprimljena u bolnicu!"

Njezin sin Easton na svijet je stigao u subotu ujutro

Jada je u ranim jutarnjim satima, oko 4:30, obavijestila sveučilište da ipak neće moći prisustvovati ceremoniji i da se ispričava. Naime, rekla je da je primljena u bolnicu uslijed trudova.

Međutim, dekan dr. Walter Kimbrough pobrinuo se da ona ipak sudjeluje u proslavi. Sa suprugom je došao u bolnicu u posjet Jadi i službeno joj je uručio diplomu.

"Danas sam učinio nešto što nikad prije nisam učinio, a 18 godina radim kao dekan. Dodijelio sam diplomu u bolnici", napisao je Kimbrough na Twitteru. Također je podijelio video u kojem se može vidjeti Jada kako prihvaća svoju diplomu, noseći kapu i haljinu na sebi. "Ovo je stvarno bio jako sladak trenutak. Nikad to neću zaboraviti", naveo je dekan.

Jada je također tvitala o svom doživljaju tog jedinstvenog iskustva: "Mislila sam da ću prošetati pozornicom i primiti svoju diplomu; umjesto toga dobila sam svoju bebu", napisala je. 

Jadina priča postala je viralna na društvenim mrežama. Mnogi su pohvalili dekana za trud i čestitali novopečenoj majci.

Pročitajte više