Žene proglasile "Aute 3" najboljim ženskim ostvarenjem godine! Sve zbog nje

Foto: Instagram

NISU više samo muški mališani ludi za crtićem "Auti aka Cars", odnosno više neće biti, kad žene otkriju Cruza Ramiraza! 

Nije to neki mačo auto, da se razumijemo, zbog kojeg bi se žene hvatale za glavu, ali je činjenica da je baš zbog Cruza ovo možda najbolji dio dosad. Barem ga tako hvale žene koje znaju o čemu pričaju. 

Cruz Ramiraz je, naime, jedna mala "ženica" koja je na kraju priče ispala pravi badass lik. Feministkinje su se odmah digle na noge i ne prestaju pljeskati ni njoj niti autorima, a Twitter je ovih dana pun objava baš o "Autima", odnosno o njoj.  

"Ona je fenomenalna, ona je razlog zbog kojeg će cure poludjeti za 'Autima'", komentiralo se na sve strane, a o njenom liku oglasili su se i autori koji su za Washington Post otkrili jedan prilično sočan detalj. 

"Cruz je u početku bio zamišljen kao muški lik, ali nam je nedostajalo malo univerzalnog štofa pa smo je pretvorili u žensko. Bio je to pun pogodak za film", složili su se oni, a toj se tvrdnji priklonio i direktor filma, Brian Fee, inače otac dviju kćeri kojem su one jako pomogle vidjeti svijet malo drugačijim, ženskim očima. 

Ekipa je očito odradila jako dobar posao, pa će u ovom crtiću sada uživati svi - i dečki i cure. Jer auti više definitivno nisu rezervirani samo za puku jurnjavu i mačo razbacivanje oktanima. Sada u njima ima nešto još zanimljivije.  

Publika ne laže. Ovo su pravi ženski dojmovi  o zadnjem nastavku megapopularnih "Jurića". 
 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte više