10 genijalnih "last minute" ideja za Halloween s Instagrama

Foto: Instagram 

JOŠ uvijek ne znate u što biste se maskirali večeras?
 
Ne brinite, tu smo za vas. Vjerovale ili ne, i dalje možete imati bolju masku od svih svojih prijateljica i to potpuno besplatno. Sve što vam treba su spretne ruke i zavidna kolekcija šminke, a za inspiraciju se ovoga puta pobrinuo Instagram. Pronašli smo 10 odličnih i originalnih "uradi sam" ideja koje stignete napraviti danas kad dođete kući s posla ili iz škole i oduševiti sve prisutne na Halloween partyju.
 
Strašni klaun
 
 
Klaunovi su opet in, zahvaljujući remakeu horora "Ono", a s ovakvom maskom možete biti jako kreativni te sami osmisliti svoj strašni klaunovski make-up. 
 
Pinokio
 
 
Ako posjedujete smeđu paletu sjenila za oči i umjetničku crtu, onda se možete pokušati maskirati u popularnog lutka iz dječje priče. Pinokio nije strašna maska no originalna ideja sigurno neće proći nezamijećeno na bilo kojem Halloween događaju koji planirate posjetiti večeras.
 
Jednorog
 
 
Ovo je još jedna maska koja otvara vrata kreativnosti, a iako ćete večeras, vjerojatno, naletjeti na još puno jednoroga, o vama ovisi koliko će se vaša maska istaknuti iz mase.
 
David Bowie
 
 
Tragate li za super jednostavnom i prepoznatljivom maskom, zalizana kosa i crveno-plava munja preko jednog oka u trenu će vas pretvoriti u Bowieja iz njegove najpoznatije, Stardust ere.
 
Sirena
 
 
Pretpostavljajući da već imate ideju za outfit, sirena je još jedna maska kod koje možete biti kreativni koliko god želite te se poigrati jarkim make-upom, sprejevima za kosu, šljokicama...
 
Harley Quinn
 
 
Ovo je također jedna od maski koju ćete večeras viđati posvuda, ali je i idealna za one koje će se spremati u posljednji tren jer ne iziskuje puno truda.
 
Snapchat filter
 
 
Filteri s društvenih mreža također su genijalna ideja za masku, a ovaj s dugom prepoznati će baš svi.
 
Žena mačka
 
 
Svaka se žena barem jednom u životu mora maskirati u Catwoman no i taj kostim bit će puno kreativniji ako umjesto kupovne, sami nacrtate svoju masku.
 
Bambi
 
 
I za kraj jedna preslatka i unikatna maska koja zahtjeva malo vještije ruke te paletu boja koju vjerojatno već imate.