15 godina modne karijere: Robert Sever predstavio slavljeničku kolekciju "Angie"

Foto: Press Foto

JUČER je na pisti Fashion.hr-a hrvatski dizajner Robert Sever proslavio 15 godina karijere.

Druga večer ove modne manifestcije bila je rezervirana samo za ovog dizajnera, koji je publici predstavio mladenačku kolekciju pod nazivom "Angie".

Žuta, tirkizna, ružičasta, bijela i siva boja vode glavnu riječ u ovoj nosivoj kolekciji punoj casula komada za gradsku jurnjavu.

"Puno smo istraživali što zapravo ženama danas treba i shvatili smo da je upravo svakodnevna odjeća, koja je zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, ono sto želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju od 51 kombinacije s naglaskom na funkcionalnost i udobnost", izjavio je Robert Sever povodom predstavljanja kolekcije.

Uz haljine, hlače, jakne, suknje i bluze od pletiva, trapera, čipke i izvezenih materijala, Sever je prikazao i neizostavne detalje prepoznatljive za njegov brand, poput kruna i atraktivnih torbi.

Fashion.hr nastavlja se večeras, kada će svoje nove kolekcije pokazati na rasporedu revije: Obekei, Hedra design by Ana Jagić, Gala Vrbanić, AnaBo. by Ana Bogdan, Aman i Coded Edge.

Fotke sa Severove revije pogledajte u našoj galeriji, a snimku u nastavku: