4 razloga zbog kojih bi trebala napraviti prvi korak

Foto: Mohito

AKO može Kim Kardashian, možeš i ti.

Prije nekoliko dana, slavna starleta priznala je kako je ona bila ta koja je napravila prvi korak s Kanyeom. "Mislim da je to bilo 6 mjeseci nakon mog razvoda od Krisa Humphriesa, 2012. godine. Rekla sam zašto ne, što uopće čekam? Tada sam ga nazvala i rekla da sam ponovno slobodna, a on me pozvao na svoju modnu reviju. Ostalo, kao što znate, je povijest", otkrila je.
 
Upravo zato, razmislile smo o nekoliko prednosti poduzimanja prvog koraka. Donosimo zaključke.
 
1. Izdvojit ćeš se od ostalih
 
Mnogi muškarci ističu kako im nimalo ne smeta kada im žena priđe prva. Zašto? Tako mogu brzo dobiti pozitivan dojam o njoj, a to je da je samouvjerena, spontana, hrabra, izravna i razmišlja izvan okvira.
 
2. Nećeš gubiti vrijeme
 
Ubrzo nakon toga, vidjet ćeš postoji li tu šansa za nešto ili ne. Time ćeš izbjeći tjedne ili mjesece sretanja po vani, gledanja njegovog profila i razmišljanja o tome hoće ili se neće tu nešto dogoditi.
 
3. Postat ćeš samopouzdanija
 
Neki izazovi mogu biti itekako dobri za tebe, jer kroz njih možeš naučiti puno toga o sebi. Neke su žene otkrile kako im je ljubavno samopouzdanje, pomoglo i u ostalim sferama života, da postanu odvažnije, kao npr. na poslovnom planu.
 
4. Nećeš žaliti za ničim
 
Kako kaže stara poslovica: bolje žaliti za stvarima koje su se dogodile, nego onima koje nisu. Barem si pokušala!