5 razloga zbog kojih moraš maknuti bivšeg s Facebooka

5 razloga zbog kojih moraš maknuti bivšeg s Facebooka

Foto: weheartit

OSTAT ćete prijatelji na Facebooku nakon prekida? Većina žena razmišlja ovako, jer se ne želi baš u potpunosti odvojiti od bivšeg dečka, ali upravo ti to otežava prebolijevanje prekida. Ako ste još uvijek prijatelji na Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži, obriši ga bez oklijevanja, evo i zašto.
 
Nećeš misliti na njega
 
Naravno da hoćeš, ali barem nećeš imati priliku ući u njegov profil i provjeravati gdje je, s kim je i što radi.
 
Tranzicija će biti lakša
 
Znamo da zvuči nevjerojatno da ćeš ikada moći zaboraviti na bivšeg, ali s vremenom hoćeš, a ako ga nemaš na Facebooku, tranzicija će biti puno brža.
 
Nećeš dolaziti  u napast
 
Događa se i najboljima, a ako ga obrišeš s Facebooka, manje su šanse da ćeš pokušati privući njegovu pozornost srcedrapajućim statusima i pjesmama s posvetom.
 
Postaješ nevidljiva
 
Ako te bivši stalno vidi na Facebooku, neće se pitati gdje si i što radiš. Ako ga makneš i blokiraš, postat ćeš mu nepoznanica i razmišljati će o tebi češće. Za ovo ti treba biti svejedno, ali nije loša informacija.

Koncentrirati ćeš se na druge
 
Kad bivšeg nema na vidiku, lakše ćeš primijetiti da postoje drugi ljudi koji jesu na vidiku. Možda te već sutra dočeka novi zahtjev za prijateljstvom koji će se pretvoriti u nešto puno više.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara