5 najpopularnijih tenisica 2016. godine

Foto: Instagram

TENISICE su ove godine bile apsolutne vladarice ulične mode, no koje su bile najpopularnije?
 
1. Gazelle
 
Kultni Adidasov model 90-ih godina prošloga stoljeća, ove se godine vratio u vrlo jednostavnom i zavodljivom izdanju te oduševio žene diljem svijeta, koje su ih nosile u raznim street style kombinacijama.
 
 
2. Yeezy
 
Bez obzira na to kakvo mišljenje imate o samodopadnom reperu Kanyeu Westu, kada je u pitanju moda, jedno mu morate priznati: Yeezy Boost modeli tenisica bili su pun pogodak, a baš svi su htjeli jedan par i za sebe. Sudeći prema najavama, sljedeće godine stižu i druge boje.
 
 
3. ZX Flux W Core
 
Slavna društvena mreža Pinterest, u studenom ove godine, otkrila je koje su tenisice bile najpopularnije na njoj, a radi se ponovno o Adidasovom modelu ZX Flux W Core, čija je potplata u rose gold boji, dok gornji dio dolazi u plavoj ili crnoj boji. Radilo se o limitiranom izdanju, za kojim je potražnja i dalje velika, a taj nas podatak baš nimalo ne čudi.
 
 
4. Roshe Two
 
Nike Roshe tenisice prvotno su bile namijenjene trkačima, no vrlo brzo su osvojile i ulice svjetskih modnih metropola, u obliku Roshe Two modela, kojim su se hvalile i brojne blogerice i modne influencerice. Ljepota i udobnost? To je ono što se traži.
 
 
5. Creepers
 
Puma Creepers tenisice slavne pjevačice Rihanne, ove su godine osvojile prestižnu titulu "Najboljih tenisica na svijetu", a po novom dolaze i u popularnoj baršunastoj verziji, u tri boje: sivoj, crnoj i onoj boje vina.
 
 
Koje vam se najviše sviđaju?