5 stvari koje niste znali o Carrie Bradshaw

Foto: Screenshot Video

JOŠ jedna poslastica za sve obožavatelje i obožavateljice kultne serije...

Dok se još uvijek ne zna hoće li ili ne biti trećeg filma Sex and the City, autorica bestselera po kojima je serija i nastala - Candace Bushnell, pripremila nam je novo iznenađenje. Summer and the City predstavlja drugu po redu prethodnicu serije, odnosno ova knjiga prati život Carrie Bradshaw koju zapravo nikad nismo upoznali, Carrie koja tek upoznaje New York. Carrie između The Carrie Diaries i Sex and the City.

Ona kuha!


Nekada davno prije, dok Carrie nije koristila pećnicu kao skladište za Manolice, ona je kuhala. Zapravo kuhala! Kada ju je Samantha zamolila da pripremi veliku večeru za koju bi preuzela zasluge i kojom bi iznenadila tadašnjeg zaručnika (da, Samantha se u jednom trenutku doista htjela udati), Carrie je pristala. Pripremila je janjeće kotlete u kremastom umaku od gljiva, sa šparogama i krumpirom kao prilogom, te se iskrala iz kuće kroz stražnji ulaz kako bi Samantha prisvojila zasluge za savršenu večeru.

Nije imala pojma o seksu!


Svi mi jako dobro poznamo Carrie koja je kolumnistica koja zna sve o seksu i koja se ne boji potražiti ga, no mlada, naivna 17-godišnja Carrie nije joj bila niti malo slična. Ona je prije bila cura koja o seksu nema pojma, ali se zato bolje od ikoga pretvarala da zna o seksu puno više nego je doista znala. No ono što povezuje staru i novu Carrie jesu ljubavne navike. I u ovim godinama petljala se sa starijim frajerom koji ima gomilu emocionalne prtljage, ali je super uspješan. Zvuči poznato, zar ne?

Omiljeni komad odjeće bila joj je uniforma!

Kakav Chanel, kakav Dior! Uniforme su zakon, one poput uniformi kakve nosi medicinsko osoblje po bolnicama. Candace je zapravo sve Carrieine odjevne kombinacije temeljila na odjeći koju je i sama posjedovala, kako one moderne i chic komade, tako i one pomalo smiješne i nikada neshvaćene. A to uključuje i uniforme i šiškavo bijelo odijelo, odnosno kombinezon. Dok serija obiluje ekskluzivnim brendovima i dizajnerskim komadima, ova je knjiga prepuna retro modnih kombinacija koje će vas potpuno oduševiti!

Malo je falilo da odustane od New Yorka!


Sjećate se one epizode kada je katastrofalno loša slike Carrie izašla na naslovnici časopisa New York uz natpis ''Single and Fabulous'', natpis koji je evidentno bio u sarkastičnom tonu? E pa jedan takav trenutak imala je i u ranijim godinama. Nećemo vam spoilati no otkrit ćemo samo da je situacija doista bila gadna. I da je Carrie poželjela propasti u zemlju od srama, tuge i razočarenja. I da je zamalo spakirala kofere i vratila se kući.

Izgubila je nevinost s 18 godina!

Nećemo otkriti tko je bio taj sretnik, no veliki trenutak događa se upravo u ovoj knjizi. I ispao je puno bolji nego je ona sama očekivala. U prethodnoj knjizi, nije još bila spremna, u ovoj knjizi, stvari su konačno sjele na svoje mjesto. Carrie je uživala u gotovo svakoj sekundi njezinog prvog puta, a on joj je cijelo vrijeme govorio koliko je predivna i koliko je sretan što je s njom. Hm, pitamo se tko bi taj romantičar mogao biti...
 

Izvor: Cosmopolitan.hr