5 ženskih fantazija o muškarcima

Foto: Tom Ford

MUŠKARCI sanjaju o seksu u troje, a žene, iako imaju seksualne fantazije, najčešće sanjaju o potpuno drugačijim stvarima kada su njihovi dečki u pitanju. Jedno istraživanje poznatog ženskog časopisa donijelo je vrlo zanimljive rezultate. Nemojte se šokirati, ali dragi muškarci, vaše djevojke vam žele:

1. Našminkati oči

Smokey eye stoji lijepo gotovo svakoj ženi, a gotovo svaka žena je barem jednom poželjela vidjeti kako stoji njenom dečku. Uostalom, i Kapetan Jack Sparrow nosi smokey eye.

2. Nalakirati nokte


Želimo vam rašpati nokte, urediti ih i isprobati kako naša omiljena nijansa stoji na njima. Bez brige, ne želimo da ga nosite vani.

3. Nakovrčati kosu

Ako imate kosu koja je imalo dulja od nule, htjet ćemo ju vezati u repić, isplesti vam pletenicu ili vam nakovrčati kosu na figaro. Zanima nas kako bi izgledalo kada biste sličili na nas.

4. Depilirati noge


Leđa i prsa su jedno, ali mi bismo vam najradije zalijepile traku s voskom na noge i vukle dok ne počnete plakati. Nije stvar u tome da smo sadistički nastrojene (iako malo jesmo), stvar je u tome da samo želimo da znate kakav je to osjećaj.

5. Odjenuti ženski donji veš


Grudnjak vam nećemo dati da ga ne rastegnete, ali potajno sanjamo o tome da osjetite koliko je neudoban. Najviše vas želimo staviti u najlonke, da vidite koliko mogu smetati.