4 (loša) muškarca koja ćeš upoznati na Internetu

4 (loša) muškarca koja ćeš upoznati na Internetu

Foto: Shutterstock

INTERNET je zanimljivo mjesto, a danas se sve više koristi u svrhu upoznavanja. Kao i u stvarnom životu, na Internetu postoje razne vrste muškaraca, a ovo su najčešće:

Lažljivac

Nikada nam neće biti jasno zbog čega muškarci na profilu napišu da su visoki 1.90 i da su računovođe ako su stvarno puno niži i nezaposleni. Jasno nam je da žele privući žene, ali svaka će žena na prvom spoju saznati da je lagao, pa drugog neće ni biti.

Obiteljski čovjek

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na profilnoj slici je sa ženom, a unatoč tome ti se upucava kao da je sasvim slobodan? Ovakvi muškarci ne samo da su loši prema svojoj ženi, nego su i glupi. Ako već planiraš zavoditi po Internetu, budi dovoljno pametan i otvori drugi profil.

Tip koji vrijeđa

Neki muškarci misle da će uvredama postići puno više nego komplimentima, pa umjesto da lijepo pričaju sa ženom, stalno ju podbadaju i prcaju u online razgovoru. Ovakvi muškarci očito imaju kompleks manje vrijednosti, što definitivno nije dobra karakteristika.

Sponzor

Kupit će ti sve i svašta, samo ako mu daš priliku? Muškarci koji na ovakav način pokušavaju pridobiti ženski interes nisu dobar materijal za vezu, a osim što se hvale svojim materijalnim statusom, vrlo često i lažu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara