7 mirisa kojima nećeš moći odoljeti ovog proljeća

Foto: Press Foto, aimeroseblog

PROLJEĆE je stiglo, a uz novu odjeću i nježniju šminku vrijeme je i za odabir savršenog proljetnog parfema. Prozujali smo po parfumerijama i odabrali 7 najboljih.


Chloe "Rose de Chloe"

Ovaj miris namijenjen je nepopravljivim romantičarkama koje vole za sobom ostavljati elegantan oblak cvjetnog mirisa. Miriši po damask ružama, bergamotu, magnolijama, bijelom mošusu i amberu.

Dolce&Gabbana "Dolce"

Romantičan, nježan i profinjen, ovaj miris namijenjen je ženama koje vole elegantne i nenametljive mirise. Miriše na cvijet papaje, neroli, lopoč i Amaryllis, neodoljivi južnoafrički cvijet.



Dior "Miss Dior Blooming Bouquet"

Nježan i profinjen, ovaj miris napokon je dočekao proljeće kojem je i namijenjen. Svidjet će se curama koje vole nježne i zanosne mirise. Miriši na breskvu, damask ružu, marelicu, božur i bijeli mošus.



Versace "Bright Crystal Absolu"

Sexy, no prozračan, ovaj miris je odličan za slatke zavodnice koje ne vole preteške i preslatke mirise. Sadrži note šipka, maline, lotusa, božura, magnolije, ambera i mošusa.

Kenzo "Floralista"

Ovaj miris idealan je za cure koje uvijek traže nešto posebno i ne žele mirisati poput svih svojih frendica. Cvijet breskve, kruška, nježni božur i jabuka osnovne su note ovog mirisa.



Marc Jacobs "Daisy Delight"

Poput svih Jacobsovih mirisa, i ovaj je veseo, razigran i namijenjen curama koje se vole istaknuti iz mase te preferiraju slatkaste mirise. U njemu možemo naći miris jabuke, frezije, irisa, gardenije, božura, mošusa, cedra i sandalovine. P.S. Želite li nešto lakšu varijantu, odaberite toaletnu vodu (slika lijevo).

 

Burberry "Brit Rhythm for Women"

Cure koje obožavaju mirise branda Burberry uživat će u ovom nježnom mirisu u njihovom prepoznatljivom stilu. Sadrži note lavande, ružičastog papra, nerolija, mošusa, petalije, narančinog cvijeta i vetivera.