A gdje su vam cure? Kardashian dečki Scott, French i Tyga tulumarili zajedno s golišavim curama!

Foto: Instagram

OVDJE nešto definitivno nije u redu.

Kardashian dečki - reperi French Montana (dečko od Khloe) i Tyga (navodni dečko od mlađahne Kylie) te Scott Disick (dečko Kourtney Kardashian), prekjučer su zajedno tulumarili na jednom partyju u Hollywoodu, dok je curama bio zabranjen dolazak i pritom mislimo na one njihove.
 
Tema partyja bila je crna kravata za muškarce, dok su pripadnice ljepšeg spola morale doći samo u donjem rublju. I dok je većina muškaraca ignorirala tematiku zabave, cure su se strogo držale zadanog dress codea. Osim njih, na istoj su zabavi bili i Chris Brown, Sean Kingston i Snoop Dogg.
 
No, svakako najviše pozornosti privukao je Scott Disick, čija je djevojka Kourtney Kardashian prije nekoliko dana rodila njihovo treće dijete. Nekako nam nije u redu da muškarac ostavi ženu samu doma, s novim djetetom i još dvoje maloljetne djece, kako bi tulumario s prijateljima, zar ne? Osim toga, upućeniji tvrde kako niti jednom tijekom večeri nije spomenuo prinovu u obitelju te da su ga zanimali samo alkohol i žene.
 
"Iako takva zabava nije mjesto na kojem želiš pričati o obitelji i djeci, očekivao bi da se muškarac barem pohvali činjenicom da je dobio još jednog sina. No, Scott nije spomenuo niti jednom ni Kourtney ni djecu", otkrio je nepoznati izvor za TMZ.
 
Iako je ova godina bila izrazito teška za Scotta, jer je ostao bez oba roditelja te se borio s ovisnošću i depresijom, to svakako nije nikakvo opravdanje.
 
Kourtney se još uvijek nije oglasila o sve glasnijim šuškanjima kako je između njih dvoje gotovo.