Alec Baldwin: Nikad nisam od žena tražio broj telefona

ALEC Baldwin je za Showbizspy otkrio kako je zaveo svoju ženu Hilariu Thomas, ali i priznao kako nije vješt kad je zavođenje u pitanju. Zvijezda serije "30 Rock" je izjavio kako njegovi upadi nisu bili baš "najpametniji".

"Sa svojim sam frendicama stajala kod ulaza u restoran, a on je jednostavno prišao i izjavio kako me mora upoznati", izjavila je Hilaria opisujući Alecov ulet. Nakon njegovog je "originalnog" uleta par ostao pričati, a nakon što su završili razgovor - Baldwin je Thomas uručio svoju posjetnicu sa svojem brojem telefona jer, navodno, još nikad nije tražio od žene da mu da svoj broj mobitela.

"Stvarno nisam znala bih li ga nazvala", izjavila je Thomas, no ipak se odvažila na poziv nakon nagovora svog prijatelja.

"Izlazio sam s mnogo žena nakon razvoda od Kim Basinger, s kojom sam bio u braku od 1993. do 2002. godine. Puno sam razmišljao o tome što mi se sviđa i što zapravo želim. Zapravo, o tome sam razmišljao previše. Nisam imao hrabrosti poduzeti taj važan korak tako dugo dok nisam upoznao Hilariu", priznao je Alec.