Alex Pettyfer: Za ulogu u filmu "Magic Mike" uspio sam dobiti 12 kilograma mišića!

ALEX Pettyfer, jedan od glavnih zvijezda filma "Magic Mike" trenirao je naporno kako bi usavršio svoje plesne pokrete, ali i kako bi dobio željenu mišićnu masu. Glumac je za britansko izdanje časopisa "Men's Health" priznao kako je za ulogu mladog stripera uspio dobiti čistih 12 kilograma mišića!

"Kad sam započinjao snimanje imao sam 77 kilograma, a pri završetku 89. Rekli su mi da sam 'prevelik' pa sam ipak morao doći na 83 kilograma", izjavio je Alex za popularni muški časopis.

Pettyfer nije bio oduševljen rigoroznim odlascima u teretanu jer mu se to sve zajedno činilo prenapornim, stoga je odlučio svoje treninge prekinuti na određeno vrijeme.

"Vrlo sam ambiciozan. Živim u stvarnosti, ali imam velike snove koje želim ostvariti. Jednog dana želim biti redatelj, a već sam i započeo sa osnivanjem svoje producentske kuće", otkrio je Alex.

Zgodan je glumac izjavio kako želi karijeru poput one kakvu je imao legendarni Paul Newman jer ga smatra odličnim uzorom i velikim humanitarcem. "Divim se ljudima koji ne žele nužno promijeniti svijet, već se najprije pobrinuti za bližu okolinu", priznao je.