Bit će batina: Chris Hemsworth nije bio prvi izbor za najsexy frajera!

Foto: GQ, People

TAKO smo nekako i pretpostavljale.

Ne kažemo da glumac Chris Hemsworth nije komad, no nismo sigurne da bi plavokosom Australcu dale titulu najsexy frajera na svijetu.
 
No, čini se kako u to nije bio siguran ni popularni časopis People, koji mu je tu titulu dodijelio neki dan. "People je prvo pitao Justina Timberlakea, Ryana Goslinga i Jake Gyllenhaala za titulu, no svi su ju redom odbili. Još su upitali nekoliko ljudi, a Chris je bio taj koji je rekao da, nakon toliko puta što su čuli ne", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
Nakon što je proglašen najsexy muškarcem aktualne godine, njegov izbor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Bilo je tu svega, no najviše komentara išlo je u smjeru kako je bilo i zgodnijih frajera na listi te kako Chris nije snimio niti jedan film ove godine. Jedini razlog zašto je bio u novinama je njegova lijepa supruga Elsa Pataky, koja je nedavno rodila blizance.
 
"Ova titula donijet će mi nekoliko tjedana odmora od kućanskih poslova i malo više prava kod supruge. Sad joj napokon mogu reć da nešto neću učiniti, jer su ljudi odlučili da sam ja iznad toga da perem suđe. Sad sam uspio", kroz šalu je komentirao Chris te dodao da je jako počašćen titulom.
 
Hmm, nakon ovog nismo sigurne koliko bi trebao biti počašćen...
 
Pssst! Prošle godine tu je titulu uzeo pjevač grupe Maroon 5, Adam Levine, a izbor je također izazvao negodovanja publike.