Cvijećem protiv sivila

Foto: River Island

DEFINITIVNO možemo reći da je stiglo ono pravo jesensko razdoblje prepuno kišnih i hladnih, vjetrovitih dana. Za one koji ne vole takvo vrijeme, ovo je razdoblje prava noćna mora. Ipak, kako bi razbili jesensko sivilo i poboljšali raspoloženje, mi imamo pravi veseli modni savjet – cvjetni print na odjeći!



Ovaj uzorak ne samo da pristaje svim damama, neovisno o godinama, nego ga se može nositi na gotovo svim komadima odjeće. Ako nisi tip za slatke cvjetne haljinice, izaberi takvu košulju ili hlače koje možeš bez problema kombinirati s većinom boja. Isto tako, većina ljudi ovaj uzorak veže uz pojavu proljeća i boljeg raspoloženja, no mi se nikako ne slažemo. Cvjetni print idealan je i za hladne, jesenske dane i savršena formula za instant podizanje lošeg raspoloženja!

Naš prijedlog za dnevnu kombinaciju je sportska jakna s cvjetnim printom, traperice i čizme. Traperice i čizme su udobne i možeš ih nositi za sve prigode (na posao, u trgovinu, u šetnju, na kavu...), dok ovakva jakna podigne cijeli look na višu razinu.

Za večernje izlaske odvaži se izabrati haljinu posutu cvijećem i neka to bude haljina A kroja ili ona užeg kroja, ovisno o tome kako se građena i koji kroj više voliš. Gore možeš obući čupavi kaputić koji je ove jeseni pravi hit.