Zimska modna priča Tomislava Bahorića

Zimska modna priča Tomislava Bahorića

Foto: Zvonimir Perina

TALENTIRANI Tomislav Bahorić oduševio nas je svojom revijom na nedavno održanom Cro-A-Porteru, a sada je izbacio i zanimljivu kampanju koja prati njegovu jesensko/zimsku kolekciju.

U glavnoj ulozi Tomislavove našao se zanimljivi model Mario Perčić, a fotke za mračnu i mističnu kampanju snimio je Zvonimir Perina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kompatibilna modna priča naglašena asimetrijom i snažnim gornjim dijelovima od umjetne kože, pamuka s krznom te kašmira. Donji dijelovi su uski s našivenim x-evima na nogavicama, te snažno akcentiraju slojevit gornji dio. Bazični komadi složeni su u avangardnu priču i predstavljaju apsolutni must have ove sezone. Simetrične tanke vunene majice u sivim nijansama savršeno se uklapaju s gornjim dijelovima koji koriste dekonstrukciju i ručni finish debelim koncem u svom krajnjem cilju, a to je apsolutna nosivost sa snažnim individualnim pristupom, za individualce sa stavom.", objašnjavaju glasnogovornici mladog dizajnera, a mi vas pozivamo da sve fotke iz kampanje pogledate u našoj galeriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara