Do savršene figure uz Index Rouge: Sportašica Laura oblikovati će svoje tijelo uz Multipower

Foto: Ivan Klekar

DRAGE naše Rouge djevojke, danas vam predstavljamo Lauru Jurić, sportašicu kojoj ćemo, pod stručnim vodstvom Olje Martinić, pomoći da ostvari savršenu figuru.

Sportaši koji žele izgubiti na težini, a pri tome zadržati snagu i eksplozivnost te ne narušiti kvalitetnu mišićnu masu uglavnom slijede principe  low-carb dijetu (dijeta s niskim udjelom ugljikohidrata).

Istraživanja su pokazala da se višak masti kod sportaša uspješno otopio ukoliko za oko 20 posto smanje energetski unos u odnosu na idealan za njihov trenažni režim, a da energiju osiguravaju 50-55 posto iz masti, 40 posto iz proteina i 10-50 posto iz ugljikohidrata. Važno je dostatno unositi vodu i druge potrebne sportske napitke.

Kod ovog modela prehrane rezultati se pojavljuju za desetak dana, a znanstvenici predlažu oko 30 dana prehrane po principu low-carb dijetu uz nadzor pri planu treninga.

Svakako je najidealniji individualni jelovnik kao i plan prehrane kod vrhunskih sportaša, ali i među fitness entuzijastima čija forma je nerijetko briljantna.

I profesionalci i rekreativci imaju za cilj pri gubitku kilograma žele se riješiti masti a ne ugroziti mišićni sustav.

Naša Lana Jurić je studentica koja svoje sportske obveze predano izvršava. Trening i prehrana su individualno planirani i praćeni iz tjedna u tjedan .

Preparati za sportaše su neizostavan dio njenog programa, a program njezine prehrane objavit ćemo idući tjedan na Index Rougeu!

Psst! Naša Laura na ovj će dijeti čak uživati i u čokoladi, i to uz pomoć Multipower 80 Formule, dok će dodatnu snagu crpiti iz Multipower Multivita kapsula!