Dokaz da mala crna haljina nije uvijek najbolja ideja

Foto: Splash

SJEĆATE se ultimativnog modnog savjeta kako s malom crnom haljinom ne možeš pogriješiti? Ove cure su pokazale kako je i to moguće.

Jučer se u Los Angelesu održao event ICONS, časopisa Harper's Bazaar na kojem su prisustvovale mnoge slavne djevojke od kojih se velik broj odlučio za crne haljine. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku...

 

Sad već standardno neukusna RITA ORA pojavila se u prozirnoj haljini koja je koketirala sa goth glam stilom. Ova načičkana haljina izgledala je sve samo ne elegantno.

Čarobna KATE UPTON mami uzdahe muškaraca gdje god da se pojavi, no modni stručnjaci nisu oduševljeni njezinim modnim kombinacijama. Simpatična starleta jučer je odabrala asimetričnu crnu haljinu koja je bila toliko uska da je izgledalo kao da će joj grudi svaki tren iskočiti iz dekoltea.

Prekrasna ALESSANDRA AMBROSIO gotovo nikad ne griješi kada je moda u pitanju, no jučer je izgledala kao da je haljinu posudila od Shakire.

Saten, čipka, prorezi...Haljina manekenke BELLE HADID izgledala je pomalo jeftino, no zato su cipele na vezanje s potpisom Louboutin bile spektakularne.

 

Pssst! Za crno se odlučila i pjevačica MARIAH CAREY, koja je u modelu prekrivenom zvjezdicama ovaj put izgledala zaista dobro.