Doris Pinčić Index Rouge mladenku razveselila prekrasnim poklonima na Danima vjenčanja!

Foto: Josipa Uzelac

PROTEKLI vikend donio je mnoga uzbuđenja mnogim zaljubljenim parovima pa tako i našoj Index Rouge mladenki Vlatki Knežević i njezinom zaručniku Draženu.

Naime, na Zagrebačkom velesajmu održali su se raskošni Dani vjenčanja, na kojima su brojni izlagači budućim mladencima predstavili najbolje iz svoje ponude te na modnim revijama pokazali trendove u "modi za vjenčanja".

Naša Index Rouge mladenka preuzela je svoje nagrade te isprobala vjenčanicu po prvi puta i to u izvrsnom društvu!

Program je vodila prekrasna Doris Pinčić, koja je publici predstavila našu Vlatku te ju, uz vješte ruke frizera, vizažista i djevojaka iz salona Royal Bride, provela kroz nagrade svih sponzora.

Popričali smo s Vlatkom i doznali kako je to biti Index Rouge mladenka.

1. Kako se osjećaš kao Index Rouge mladenka? Jesi li se nadala pobjedi?

Mislim da su se svi, pa tako i ja, nadali pobjedi, ali da sam je očekivala, nisam. Jako sam se iznenadila kad mi je stigao poziv s Indexa! Bila sam na poslu i u tom trenutku radni dan je bio gotov! =) Mislim da to dovoljno govori o tome koliko sam sretna i iznenađena bila!

Još uvijek sam pod dojmom divne subote i mislim da sam se dobro snašla. Od cijele euforije zaboravila sam pogledati se u ogledalo, pa jedva čekam vidjeti fotke. Također, fond nagrada je stvarno bogat i u vremenima kakva jesu, nije mogao bolje doći.

2. Je li tvoj zaručnik znao da si se prijavila?


Zaručnik je znao za prijavu, ali nisam mu željela pokazati priču. Pročitao je tek kada ste ju objavili i mogu reći da je i njega dirnula i nasmijala.

3. Kad je svadba? Što ste sve već imali organizirano?

Svadba nam je 7.6.2014. Ako želiš imati više izbora i proći povoljnije neke stvari moraš rezervirati dosta ranije. Iz tog razloga već smo dogovorili termin u crkvi, restoran i glazbeni sastav. Ostalo smo odlučili pogledati na Danima vjenčanja, a sa nagradom ste nam uvelike olakšali posao.

4. Znaš li kakvu haljinu želiš ili ćeš tek pogledati što se nudi u salonu?


Oduvijek sam željela haljinu s čipkom, tako da ću sigurno nešto takvo odabrati. Svakako ću se savjetovati s djevojkama u Royal Bride-u o modelu koji bi najviše odgovarao mojoj figuri.

5. Koji je tvoj savjet za vjenčanje bez stresa?

Mislim da je važno dovoljno rano početi planirati, skupljati ideje s interneta i časopisa, tražiti savjete od prijatelja koji su sve to već prošli, čuti informacije iz prve ruke. Ipak, ono najvažnije je ne zaboraviti da ste u tome zajedno sa zaručnikom i da o svemu odlučujete zajednički. Nije realno očekivati da će vjenčanje proći bez stresa (odnosno nervoze), ali kad se podijeli na dvoje onda više i nije tako velik.

Pogledajte još jednom što je sve Vlatka osvojila:

ROYAL BRIDE: Vjenčanica u najam u vrijednosti 5.000 kn

FRIZERSKI SALON BOUVIER: poklon bon za vjenčanu frizuru i ugradnju noktiju u vrijednosti 500,00 kn

PRO TAN SOLUTIONS CROATIA: poklon bon za spray tanning u vrijednosti 200,00 kn

RADIX kozmetika: poklon paket GUERLAIN kozmetike

ZAKS – poklon bon u vrijednosti 500,00 kn

Cvjetni atelier  MIRELA
– vjenčani buket

BEAUTY WEDDING ALBUMS – poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za izradu wedding albuma ili wedding booka

JEORDIES – muška kravata

IDOL PLUS – vjenčani make up by Lidija Tolić

Na Danima vjenčanja, već sada tradicionalno, održala se modna revija na kojima su najnovije kolekcije vjenčanica prikazali Vjenčanice Katjusha, Nancy, Kontesa Nera te je ekskluzivnu premijeru imao Royal Bride sa svojom Dream Colllection za 2014. Kolekcije muških odijela predstavili su brandovi XYZ i Jeordie's.

Ovaj sajam završio je pobjednom mladenaca Mateje Kovačević i Danijela Jukića u tradicionalnom nagradnom natječaju Dana vjenčanja - NAJ PAR! Mateja i Danijel pobijedili su u žestokoj konkurenciji pet polufinalnih parova Monike Balić i Stojana Rupene, Martine Hadrović i Ivana Cinčića, Ane Špehar i Ivana Suhine te Doris Smogar i Ivana Zelenike koji su svoje mjesto izborili u polufinalnom natjecanju Podravkinih kulinarskih duela u subotu.