Dosadna veza? Evo kako ju održati svježom!

Foto: River island

JASNO nam je - krenuli ste kao ludo zaljubljeni par koji nikada nije ni sanjao da će im veza postati rutina, ali događa se i najboljima. Ako želite zadržati (ili vratiti) uzbuđenje u vezi, evo nekoliko načina na koje to možete učiniti:

Iznenađujte se

Većina parova ima ustaljenu rutinu koje se drži: To može biti ispijanje kave u istom kafiću, tjedni raspored obaveza, pa čak i rutina koju imamo nakon što dođemo kući s posla. Umjesto da svaki dan nakon posla odmah skočiš u trenirku i baciš se pred televizor, dočekaj ga u seksi izdanju - čak i ako ćete i dalje gledati televiziju, biti će vam zanimljivije, iako smo prilično sigurni da nećete.

Igrajte se

Pretvorite sve u igru. Ne znate tko će iznijeti smeće? Ništa što jedna brzinska partija karata ne može riješiti. Netko mora oprati suđe? Odigrajte mini kviz ili brzinsku igru na mobitelima, pa neka gubitnik odradi posao. Ovakav način će učiniti sve mnogo zanimljivijim, pogotovo ako pronađeš način da pobijediš svog dečka.

Slavite sve


Prva godišnjica se slavi, ali zašto ne biste proslavili i tjedan dana od vaše prve svađe? Ili tri mjeseca od prvog odlaska u vašu novu omiljenu pizzeriju? Razloga za slavlje je mnogo, a ako se stalno nagrađujete zbog nečega, biti ćete puno sretniji.

Izazovite jedno drugo

Ti znaš čega se on boji, on zna tvoje tajne, a ako to dobro iskoristite, možete se jako dobro zabaviti. Izazovi mogu biti jako zabavni, pogotovo ako ga natjeraš da u pekaru otiđe našminkan jer je izgubio neku okladu.

Kuhajte zajedno


Vjerojatno ćete si na početku neizmjerno ići na živce, ali s vremenom ćete shvatiti da je kuhanje udvoje jedna od zabavnijih stvari u vezi. Činjenica da ste nešto napravili zajedničkim snagama biti će vam veliko zadovoljstvo, a i jelo će biti ukusnije (osim ako ste stvarno loši u tome).