Problematični muškarci: Što nam to najviše smeta kod našeg dečka?

Foto: W Magazine

NEKI parovi nemaju probleme u vezi, ili nas u to barem pokušavaju uvjeriti, ali većina normalnih parova ima barem one male. Sitnice koje nas smetaju kod našeg dečka mogu se pretvoriti u velike stvari, pa čak i dovesti do prekida, a ovo su one koje su najčešće.

Nedostatak seksa


Vjerovali ili ne, postoje muškarci koji jednostavno izgube interes za seks. Sa svojom djevojkom imaju odnos kao da su cimeri, a seks je više iznimka nego pravilo. Do ove faze treba proći vremena, ali jednom kada se dogodi, vrlo je lako moguće da veza brzo pukne.

Bivša na Facebooku

On može tvrditi da je bezazlena do mile volje, ali ako komunicira s bivšom preko društvenih mreža, to je odličan povod za svađu. Ljubomora je jedna stvar, ali ako pokazuje naznake da još uvijek flerta s njom, njegova mala navika može postati jako iritantna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hrkanje

Znamo, nije kriv, ali to ne znači da nije iritantno. Neki parovi imaju toliko problema zbog hrkanja da na kraju zbog toga i prekidaju, a to nam je sasvim jasno. Neispavana žena može izgovoriti svakakve stvari koje joj možda nikada ni ne bi pale na pamet.

Njegova mama

Ne kao osoba u njegovom životu, nego kao osoba  u vašoj kuhinji i vašoj intimi. Vjerujemo da ona misli da zna najbolje, ali jednom kada se počne miješati u stvari u koje se ne bi trebala miješati, vrlo je lako izgubiti strpljenje, ali i dečka koji je na njenoj strani.

Zahodska daska


Znamo da je klišej, ali za to postoji dobar razlog. Ne biste vjerovali koliko je veza završilo upravo zbog svađe koja je krenula zbog zahodske daske. Krene tako, a završi na ljubomori, nevjeri i njegovim sposobnostima u krevetu, i vrlo brzo iz dosadne veze možete doći do dramatičnog prekida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara