Ekskluzivno na Index Rougeu: Zavirite u cruise kolekciju Kristine Burje!

Foto: Josipa Uzelac, Ilustracija Index

PREDSTAVLJANJE ovogodišnjih cruise kolekcija dizajnera Fashion.hr-a opasno se bliži, a među domaćim dizajnerima koji će nadolazećeg vikenda reviju održati na zagrebačkom Tomislavcu, nalazi se i mlada Kristina Burja koja stoji iza branda Krie.

Ekskluzivno za Index Rouge Kristina je odlučila pokazati prve komade iz svoje cruise kolekcije te otkriti još neke zanimljive detalje...

Atraktivni modni editorijal naša je fotografkinja Josipa Uzelac snimila ispred salona Krie u Radićevoj 12, a za to vrijeme mi smo popričali sa samom dizajnericom i doznali što ju je inspiriralo.

Što vas je inspiriralo za cruise kolekciju?

Cruise kolekcija je zapravo logičan nastavak Fenix Krie kolekcije koju sam predstavila ovog proljeća na Fashion.hr-u. Modna priča se razvija i seli na rivijeru. Sve je ležerno, zavodljivo i zabavno, baš kao ljeto! Upravo taj koncept pokazat ću na reviji.



Kome je nova kolekcija namijenjena?

Krie design prepoznaju svi ljubitelji mode koji žele jednostavne krojeve, začinjene detaljima koji daju posebnu notu vašem stilu, a opet vas ne opterećuju. Resice, printevi i boje isprepliću se u cruise kolekciji i žena koja ih nosi osjeća se nesputano i uživa u cijeloj igri tekstura koje prate svaki njen korak s kojim se mijenja i cijela silueta.



Recite nam, koji materijali prevladavaju u vašoj cruise kolekciji?

Tkanine koje sam koristila su muslin i svila, idealni za ljeto!



Koji je vaš omiljen komad iz kolekcije?

Definitivno svileni kaftan s resama koji tako ležerno klizi s ramena u pokretu i zavodi svojom jednostavnošću!

Psst! Na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije. Revija Kristine Burje na rasporedu je u subotu 28. lipnja.