Fantastičnim revijama završio ovosezonski Fashion.hr

Foto: Press Foto

OVOSEZONSKI Fashion.hr sinoć je zatvorio svoja vrata uz 5 odličnih modnih revija.

Za veliko finale pobrinuli su se Branka Donassy, eNVy room, Ivica Klarić, Silvio Ivkić i Roberta Severa koji su publiku oduševili svojim najnovijim kreacijama.

Legendarna Branka Donassy prikazala je odličnu i izuzetno mladenačku kolekciju koju je upotpunila genijalnim torbicama geometrijskih oblika. eNVy Room još je jednom izmamio uzdahe dama iz publike prikazavši prekrasnu, romantičnu kolekciju u kojoj su prevladavale damske haljine, zanimljive suknje te  raskošni kombinezoni. Ivica Klarić, uz već standardno dobru mušku kolekciju, predstavio je i ženske modele za odvažne poslovne djevojke koje dizajner vidi u besprijekornim odijelima, zanimljivim košuljama i sexy pencil suknjama.

Mladi Silvio Ivkić pokupio je ovacije publike - dijelom zbog izvrsne kolekcije pune originalnih no izuzetno nosivih komada, a dijelom zbog činjenice da je jedini iskoristio vodu u sredini piste te napravio pravi show. Robert Sever u velikom je stilu završio posljednju večer ovog modnog događanja, prikazavši raskošnu kolekciju koja je oduševila modnu kritiku i publiku.

Najzanimljivije modele sa sinoćnjih revija pogledajte u našoj galeriji!