Eksplozija ženstvenosti: Aleksandra Dojčinović otvorila još jedan Fashion.hr

Foto: Press Foto

NA Zagrebačkom velesajmu i ove sezone se održava poznata hrvatska modna manifestacija, Fashion.hr, a prvu večer ove 16. sezone obilježila je samostalna revija jedne od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica, Aleksandre Dojčinović. Običnu ravnu usku pistu ovog je puta zamijenila zanimljivija pista u obliku romba čija je unutrašnjost bila ispunjena vodom, stoga je i sama atmosfera bila drugačija, opuštenija i neobičnija.

Sjajna Aleksandra i ovog puta je oduševila brojnu publiku svojim iznimnim kreacijama jednostavnih, čistih linija, te glamurom i ženstvenosti koji su neizostavni dio njenih kolekcija.

Reviju je započela predstavljanjem kreacija u nude nijansama u kombinaciji s neizostavnim, za nju prepoznatljivim volanima, velikim ljuskama na haljinama, ali i poigravanjem kombinacija drugih materijala. Tako su ženstvena čipka i koža u njenoj interpretaciji dobile jednu sasvim novu dimenziju elegancije. Pred sam kraj revije, predstavila je i modele u nježno zelenoj i vatreno crvenoj boji, te na taj način dodatno začinila koloritnu igru svog dizajna.

Zanimljiva različitost krojeva, čiste linije, duge romantične haljine, te svijetloplavi print s pokojom mašnom i naglaskom na struk obilježja su ove njene nove kolekcije koja je svojom elegancijom ostavila bez daha sve prisutne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara