Fatalni paparazzo kojeg nitko nije volio: Britney Spears ponovno se čuje s bivšim dečkom

Foto: Elle

NIJE dugo trebalo da se počnu otkrivati novi detalji vezani uz prekid pop princeze Britney Spears i njezinog dečka Davida Lucada.

Slavna pjevačica prošlog je tjedna odlučila prekinuti svoju jednogodišnju vezu, nakon što je saznala da ju dečko vara i to preko videa, u kojem David izmjenjuje nježnosti s nepoznatom djevojkom. "David nije čuo za prekid direktno od nje te želi s njom porazgovarati o svemu, kako bi se uvjerio da više nema nikakve šanse za njih dvoje", otkrio je nepoznati izvor. 
 
No, čini se kako njoj nije trebalo dugo da preboli nevjernog dečka. Kako prenosi Radar Online, Britney je otad u stalnom kontaktu s bivšim dečkom Adnanom Ghalibom, kojeg se sjećate kao paparazza koji je uhodio pop princezu, a potom osvojio njezino srce.
 
Adnan je bio s pjevačicom u njezino posrnulo vrijeme, a ni sam nije bio primjer uzornog partnera. Prvo je tajio da je oženjen, a prekid je uslijedio nakon što je  javnost procurio i njegov video, na kojem se mazi s nepoznatom djevojkom. 2009. godine paparazzu je zabranjeno da na bilo koji način kontaktira  Britney, no upućeniji izvori tvrde kako se par svejedno stalno čuo. "Njihova komunikacija zapravo nikad ni nije prestala. To nije spriječio ni njezin tata Jamie, koji joj je u to vrijeme bio skrbnik."
 
Čini se kako slavna pjevačica doista ne zna birati muškarce...