Svi tvoji dečki su loši? Možda je problem u tebi!

Foto: Vogue

PONEKAD je dobro imati kratku avanturu sa zločestim dečkom, ali ako su svi tvoji dečki jako loši za tebe, možda je vrijeme da prestaneš kriviti njih i počneš razmišljati što ti radiš krivo. Cure koje privlače samo loše dečke će se prepoznati u ovim greškama.
 
Prebrzo ste spavali zajedno
 
Ako te tip ne poštuje, neće biti dobar prema tebi, a ako prebrzo skočiš u krevet s njim, puno su veće šanse da neće razviti poštovanje prema tebi. Ne kažemo da moraš čekati mjesecima, ali ako odmah pokažeš da te može imati bez problema, možda će izgubiti interes i postati pravi zločesti dečko.

Tražiš zamjenu za bivšeg
 
Ponekad je najlakši način za preboliti bivšeg upravo to - pronaći novog dečka.  Mnoge žene u ovavim situacijama ne biraju dečka, bitno im je samo da što prije pronađu nekoga tko će im olakšati prekid. Sasvim je jasno da nedostatak kriterija može rezultirati potpuno pogrešnom vezom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudila si knjigu po koricama
 
Svi smo ponekad površni, i to je sasvim u redu, ali ako pri odabiru dečka gledaš isključivo površne stvari, velike su šanse da ćeš se razočarati kada zagrebeš ispod površine.
 
Slušaš svoj sat
 
Onaj biološki, koji kuca. Čak i ako sama ne misliš na njega, sigurni smo da će te baka ili teta podsjetiti na njega. Ako loviš frajera samo zato da bi se uklopila u društvo svojih frendica koje su već rodile ili su arem udane, loviš i šansu za jako lošu vezu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara