Glamuroznije ne može: Alduk predstavio kampanju za blagdane 2014.

Foto: Šime Eškinja

BLAGDANI se bliže, a modni dizajneri trude se osmisliti modne komade u kojima ćemo zablistati na nadolazećim tulumima i svečanim prigodama.

Hrvatski dizajner Ivan Alduk izbacio je kampanju namijenjenu upravo blagdanskoj sezoni u kojoj predstavlja atraktivne haljinice koje ostavljaju bez daha.

Za nadolazeće svečanosti Alduk je iz svoje posljednje kolekcije odabrao nekoliko najzanimljivijih komada u crnoj, blijedorozoj i zelenoj boji, a tu su i neizostavne šljokice te koketna čipka.

"Nova Holiday kampanja je pomalo razigrana, vesela i blagdanska. Obiluje raznim zlatnim rekvizitima kao što su pokloni, predimenzionirane mašne i konfete. Atmosfera na snimanju bila je izvrsna, a u veselom duhu su nastale i takve fotografije. Jednostavna kulisa stavila je fokus na modela i odjeću stoga je vidljiva bogata tekstura tkanina i ručnog rada na haljinama" , opisao je kampanju Ivan Alduk.

Glamuroznu blagdansku divu na fotografijama "odigrala" je mlada manekenka Ivana Vukušić, dok je fotke snimio Šime Eškinja.