Halloween dekoracije za svaki dom

HALLOWEEN je savršeno vrijeme za ukrasiti stol s nekoliko "jezivih" detalja. Ekipa portala bhg.com potrudila se napraviti zanimljivu galeriju koja ti može poslužiti kao inspiracija.

Kombinacija crne i narančaste (Za ovakav ti je ukras dovoljno da bundeve obojiš crnom bojom u spreju te izrezbariš uzorak po želji).



Mala čudovišta na sredini stola (Za ove ti je zanimljive likove potrebno nekoliko konaca u boji te komad papira i ljepila kako bi ih oživjela s detaljima poput očiju).



Duhovi iz knjiga  (Kako bi izradila ovu dekoraciju, bit će ti potrebne stare knjige koje više ne namjeravaš čitati. Knjigu otvori na sredini i škarama izreži male duhove. Donji dio ostavi pričvršćen za stranicu kako bi mogli slobodno stajati u prostoru. Po potrebi se posluži selotejpom).



Dominacija narančaste boje (Ako preferiraš malo elegantnije verzije dekoracije ovo će ti se zasigurno svidjeti. Velika bijela posuda i cvijeće u narančastoj nijansi - u kombinaciji djeluju elegantno i profinjeno. Želiš li malo hrabrije rješenje, u posudu dodaj nekoliko crnih ruža).



Crni svijećnjaci ili kaleži (Čak i ako ne nađeš svijećnjake u crnoj boji, posluži se bojom u spreju pomoću koje ćeš ih u tren oka pretvoriti u mračne predmete žudnje dostojne vampira ili vještica).



Ukleta pisaća mašina (Stara mašina i nova poruka gostima koju ćeš, naravno, isprintati, izvući će te iz svih nepodopština koje si svojim gostima priredila. Ipak, upozorila si ih na vrijeme).