Hokejaši izveli "medvjedice" Aleksandre Dojčinović na spojeve u humanitarne svrhe

Foto: Ivan Pavliš

MODNA dizajnerica Aleksandra Dojčinović i hokejaši Medveščaka udružili su snage kako bi prikupili donacije za školske obroke djeci iz obitelji lošijeg imovinskog stanja.

Radi se o kampanji pod nazivom "Da niti jedno dijete u hrvatskim školama ne bude gladno", u sklopu koje će svi zainteresirani moći kupiti preslatke plišane medvjedice, odjevene u kreacije poznate hrvatske dizajnerice, ali i kalendar s fotografijama hokejaša.
 
 
Prodajom medvjedića cilj je osigurati jednogodišnje obroke u školama za 30 hrvatskih učenika. Stoga je početna cijena jedne plišane Medvjedice 1600 kuna, što odgovara vrijednosti školskih obroka za jedno dijete tijekom jedne cijele školske godine.
 
 
Limitirana edicija kalendara, s fotografijama iz kampanje, moći će se nabaviti po simboličnoj cijeni od 45 kuna, što je jednako vrijednosti tjednog obroka za jednog školarca. Prodaja kreće od 14.2.
 
 
Dečki su imali zadatak odabrati "svoju Medvjedicu" i prirediti joj jedno iznenađenje za prvi susret. A kako su se snašli u toj ulozi, uvjeri se sama.
 
Bravo!