Humanitarna revija Fashion Aid: Moda u službi dobrote

ROTARACT klub Zagreb Centar organizira humanitarnu reviju "FashionAid" na kojoj će se predstaviti mladi hrvatski studenti-dizajneri.

Rotaract klub Zagreb Centar  i ove godine, treći put zaredom organizira humanitarnu reviju na kojoj će se ove godine predstaviti čak šest dizajnera, a kojom će se ujedno pomoći i udruzi za terapijsko jahanje KRILA.

Cilj humanitarne revije "FashionAid" je omogućiti izražavanje i predstavljanje ideja i radova mladih hrvatskih dizajnera (studenata). Njihovi će se modeli moći kupiti na licu mjesta, a naši ovogodišnji dizajneri su: Martina Frketić, Ivana Grgac, Monika Papić & Petra Iveković, Franka Dizajn i Tara Turković, a uz odjeću će se prodavati i nakit đinđeRAJ by Neda Vuković te Jewelie by Mateja Herceg.

Uz navedeno, cilj je prikupiti i sredstva za rad udruge KRILA, koja se već punih 17 godina bavi terapijskim jahanjem. Javnost je već zasigurno upoznata s radom udruge, a njihov rad podržava i cijeni i sam predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović. Želimo istaknuti i kako u ovom, kao i u svim ostalim projektima našeg kluba, udruzi KRILA neće biti doniran novac, već će se, ovisno o prikupljenom iznosu, tim novcem kupiti ono što im je potrebno. Na taj način slijedi se politika kluba da se donacije ne daju u novcu, već se donira sam "proizvod".

Kupnjom svakog odjevnog predmeta ili nakita, dio sredstava posjetitelji doniraju KRILIMA, no također mogu sudjelovati i u tomboli, uz simboličnih 10 kuna, prodajom koje prikupljena sredstva u potpunosti idu istoj udruzi.

Ovim vas putem pozivamo da podržite reviju koja će se održati u nedjelju, 28. listopada 2012., s početkom u 17.00 sati u kinu Europa.

U pauzama garantiramo dobru zabavu uz razne kulturno-umjetničke sadržaje, a naša već tradicionalna tombola ove godine ima još bolje nagrade!