I Rachel McAdams u novoj sezoni popularne serije "True Detective"

Foto: Getty

I ZGODNA glumica pridružit će se ekipi druge sezone popularne serije.

Nakon što su u prvoj sezoni popularne HBO serije "True Detective" glavne muške uloge odigrali odlični Matthew McConaughey i Woody Harrelson, nova sezona donosi nova lica. Tako su još u rujnu ove godine, producenti otkrili kako će ih zamijeniti pomalo zaboravljeni Collin Farrell i "kralj američkih komedija"  Vince Vaughn. Osim toga, otkriveno je kako će u novoj sezoni postojati još jedna glavna muška uloga, a ona je pripala mladom glumcu Tayloru Kitschu, i to ona drugog detektiva.
 
 
O glavnoj ženskoj ulozi dosad se moglo samo nagađati, a sada je napokon potvrđeno - ona je pripala slatkici Rachel McAdams. Rachel će glumiti detektivku Ani Bezzerides, koju će njezina nepovjerljiva priroda puno puta dovesti do situacija opasnih po život. Još jedna ženska uloga pripala je glumici Kelly Reilly i to ona Vinceove žene, koja mu je ujedno i suučesnik u zločinu.
 
Dakle, 8 nastavaka nove sezone, čije je snimanje krenulo ove jeseni u Kaliforniji, ovaj put prati tri detektiva (Collin, Taylor, Amy) i okorjelog kriminalca (Vaughn), koji pokušavaju pronaći put kroz mrežu zavjere koja okružuje jedno ubojstvo.
 
 
Colin Farrell će glumiti Rayja Velcoroa, kompromitiranog detektiva koji je rastrgan između nadređenih u korumpiranoj policijskoj postaji i okorjelog kriminalca koji ga drži u šaci. Vincea Vaughna ćemo gledati u ulozi kriminalca, kojem nakon ubojstva poslovnog partnera prijeti gubitak poslovnog carstva.
 
Nova sezona očekuje se u drugoj polovici 2015. godine.