Stigla i posljednja sezona fenomenalne detektivske serije "The Killing"

Foto: Press

JEDVA smo dočekale novu sezonu serije "The Killing".
 
Premda su tvorci objavili kako će popularna detektivska serija završiti nakon treće sezone, ipak su se predomislili. Slavni Netflix naručio je 4. sezonu, koja je definitivno posljednja, a svim obožavateljima neobičnih detektiva, Sarah Linden i Stephena Holdera, od nedavno je dostupna za gledanje.
 
Vani se tako odjednom našlo svih 6 epizoda od sat vremena, a radnja se odvija u vojničkoj školi za muškarce izvan Seattlea. Jednom od njezinih članova, mladom Kylieu nepoznati je počinitelj jedne večeri ubio čitavu obitelj. No, on tvrdi da se ničeg ne sjeća, iako je bio u kući za to vrijeme. Sumnja čitavo vrijeme pada upravo na njega, no Linden i Holder uskoro počinju otkrivati brojne mračne tajne ubijene obitelji Stansbury (nasilan otac, mama koja voli mlade dečke, promiskuitetna sestra), koja se samo naizgled činila savršenom. Tu su još i likovi poput stroge ravnateljice vojne škole Margaret, problematičnih i nasilnih Kylieovih kolega A.J.-a i Lincona te vrlo čudnog obiteljskog susjeda, koji će dodatno zakomplicirati istragu, jer svatko od njih također skriva mračnu tajnu.
 
NE ČITATI AKO NE ŽELITE SAZNATI ZAVRŠETAK TREĆE SEZONE!
 
Također, rješavanje novog slučaja, prati i veliki strah glavnih likova, koji su na kraju treće sezone napokon otkrili serijskog ubojicu maloljetnih prostitutki, za kojeg se ispostavilo da je njihov šef i Sarahin ljubavnik James Skinner te kojeg je Sarah naposljetku i ubila. Hoće li biti otkriveni te platiti za ono što su učinili, pogledajte sami.
 
Pssst! Zgodni detektiv Holder, kojeg je utjelovio švedski glumac Joel Kinnaman, na početku 4. sezone saznaje da će postati otac, no je li ljubav s Caroline dovoljno jaka da prebrodi sve izazove ili ipak postoji nešto između njega i Sarah, i to ćete morati sami saznati. Sve što ćemo vam otkriti je da će vas posljednja epizoda itekako iznenaditi!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara