Igranje uloga u spavaćoj sobi: 5 najčešćih scenarija

Foto: GQ

PREDLAGANJE igranja uloga u spavaćoj sobi može biti nezgodno i neugodno.

Što ako će on prijedlog smatrati čudnim ili još gore, smiješnim? Sve su to legitimne zabrinutosti, ali s nekim u koga imaš puno povjerenje, takvih problema neće biti. "Ako želite imati pozitivno seksualno iskustvo, morate znati opisati što se točno događa u tom scenariju", otkriva seksualna terapeutkinja Tracy Clark-Flory te otkriva nekoliko najčešćih takvih scenarija. I da napomenemo, sve su to potpuno normalne i zdrave fantazije.
 
1. Učitelj i studentica
 
Baš onako kako vidiš na filmovima - bijela košulja s jednim otkopčanim gumbom, kratki karirani šos, čarapice i zabava može početi. Pardon, usmeni ispit.

2. Pedeset Nijansi Sive
 
I ovakav seks i igranje uloga sasvim su normalni i nemaš se čega sramiti. Za vezanje iskoristite kravatu i stavite povez preko očiju. I oni će unijeti dovoljno uzbuđenja za početak.
 
3. Šefica i zaposlenik
 
Nakon što svi ostale napuste ured, vas dvoje prepuštate se zabranjenim strastima... Provjerite zašto je ovo jedna od najomiljenijih fantazija.
 
4. Medicinska sestra i pacijent
 
Muškarcima svakako najdraži scenarij, za koji obavezno moraš nabaviti odgovarajući kostim, a zatim napraviti sve što je u tvojoj moći da mu pomogneš da on bude bolje, jer to je tvoj posao.
 
5. Stranac u baru
 
Ima nešto vruće u susretu s potpunim neznancem. Možda i to što se možeš potpuno opustiti, jer vrlo vjerojatno da se nakon toga više nikad nećete vidjeti...