Ivana Mišerić kao glamurozna holivudska diva u kampanji branda Larie

Foto: Karmen Poznić

BRAND Larie, iza kojeg stoji zagrebačka dizajnerica Marina Lacković, izbacio je novu kampanju.

Marina, koja je brojne fanove stekla revijama na Fashion Weeku Zagreb i ove sezone nudi pregršt ženstvenih kreacija, a za zaštitna lica kampanje odabrala je dvije djevojke - plavušu i brinetu.

Plavuša je poznata voditeljica Ivana Mišerić, dok je brineta koja predstavlja nove Larie kreacije mlada manekenka Daria iz agencije Talia Models.


U novoj Marininoj kolekciji za nadolazeću jesen/zimu 2015./2016. glamura ne nedostaje. Ona ovog puta inspiraciju crpi iz zlatnog doba Hollywooda i diva poput Grete Garbo, Ginger Rogers, Audrey Hepburn, Marlene Dietrich, Ave Gardner i drugih, naglašavajući pritom kako se voli probuditi subotom ujutro uz crno-bijele filmove hollywoodske kinematografije, a sve to začinjava s dozom Bizanta za vrijeme cara Justinijana I., 550.godine. Upravo je miks tih razdoblja i ova kolekcija. „Od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog stoljeća, neizmjerna elegancija, profinjenost i ženstvenost u odijevanju, dugačke satenske ili pak šljokaste haljine sa stolama od krzna jednostavno me oduševljavaju" izjavljuje Marina.



"Larie ovom kolekcijom stavlja naglasak na kapute, ogrtače i jakne kao ključne komade sezone jesen/zima koji su u isto vrijeme glamurozni i nosivi, ali i nezaobilazne haljine kao najtraženiji odjevni komad svake žene. Haljine koje su se do sada pokazale kao apsolutni hitovi u kolekcijama Marine Lacković variraju svojom dužinom i krojem, a svoje mjesto je ponovno našao i "X" kroj, koji, kako kaže Larie, klijentice uvijek traže. Cvjetni uzorak u vunenom štofu i lanu, dizajnerica spaja s eko kožom, eko krznom i satenom, a boje koje prevladavaju su crvena i zelena. Cijelu hollywoodsku priču zaokružuju 3D cvjetovi u zlatnoj, srebrnoj, bakrenoj, crvenoj i lila boji s "kišom" zlatnih resica te perjem. Svaki komad iz najnovije Larie kolekcije tako je pravo malo umjetničko djelo jer se satima predano radilo na njihovoj izvedbi.", kažu glasogovornici branda.



Uz predivnu voditeljicu Ivanu Mišerić, u novoj kampanji zasjala je i manekenka Dariju iz Talia models, a na kampanji je radio Marinin tim, vizažistica Dijana Bole, koordinatorica i voditeljica odnosa s javnošću Matea Makelja, asistentica Tara Matić, rasvjeta Martin Lacković, foto Karmen Poznić, hair Marija Horvat i Antonija Krasnić (studio "Colors").