Kad frajer kaže: Baby pliz, daj mi jedan dobar liz!

Foto: Ilustracija Index, Saša Jurić

KOLIKO god je filali informacijama o tom divnom seksu i užicima bez kraja, govorili joj kako je dobar za njezino zdravlje jer jača imunitet i smanjuje stres, otkrivali joj nove načine i ideje kako da učini svoj seksualni život boljim i prihvati svog partnera u potpunosti, i koliko god se trudila slijediti zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim će ga oboriti s nogu i postati ljubavnica kakvu nije ni mogao sanjati, kada se Marina našla u pozi 69 sa svojim novim tipom zatvorila je oči, ignorirala njegova jaja i pravila se da on ne posjeduje guzicu jer on ni ne radi "to" svako jutro na toaletu dok čita sportske novosti.

Zapovijed kaže, ližite ga kao lizalicu podižući penis tako da otkrijete testise. U pozi 69 na njemu, ispod njega ili bočno Marini je vidljivost bila dobra čak i nakon par čašica, jebiga, trebala je slistiti cijelu bocu vina međutim ona se fokusirala na svoje orgazmičko pripito lice dok su joj usta bila ispunjena njegovom kitom i trudila se ne misliti na ono što joj visi ispred očiju. Stotine pročitanih stranica vodiča za dobar seks momentalno padaju u vodu kada treba obraditi njegove zvončiće ali je uredno obavila brazilsku depilaciju i pobrinula se da njezina guza bude čista. (Nevjerojatno, ali kada mi žene peremo veneru oprat ćemo i guzu! Da odmah u startu zdravo seljački riješim vječno pitanje čistoće i nečistoće guzice. Ako niste sigurni u higijenu vašeg partnera nemojte ni započinjati seks s njime.)

Marina smatra da frajer treba biti gentleman i prvi napraviti liz tamo iza, pa kaže: "Što god ti mislio o mojoj guzi, govorimo o pozi 69 frajeru! Liži ili prekriži!" U njezinom slučaju to je stvar ponosa i časti, no kada se ne radi o ponosu, časti ili jednostavnom principu ako ti nećeš - neću ni ja, ostaje nam pritisak kako se nešto mora, ne mora, smije ili ne smije. Kome ćemo dopustiti da nam određuje što je dobro za nas osim nas samih?

Zapovijed kaže, budite otvoreni prema oralnom seksu i nemojte se ustručavati probati nove stvari. Hoćemo li do kraja ili samo do jaja? Je li u redu biti sebičan i misliti samo na vlastito zadovoljstvo. Anita je na premijeri kazališne predstave odvukla frajera u toalet, raširila noge i rekla: "Liži". Trebam li nabrajati frajere koji to rade svaki dan svojim curama. Pliz, daj ga samo malo poljubi, pliz, samo malo, mrvicu, daj mu samo jednu pusicu. Ne poznam ni jednu ženu koja je doživjela orgazam dok je pušila frajeru u toaletu. Jesmo li same krive što dopuštamo frajerima da budu sebični ili to radimo kako bi i same bile sebične?

Zapovijed kaže, obavezno puno koristite jezik. Što je s nožnim prstima? Veronika se nadala sceni iz filma u kojemu ona prolijeva šampanjac po svojoj nozi ravno u njegova usta. Međutim, on nije htio staviti njezin svježe nalakirani palac u usta, i to nakon tuširanja. Nije se previše bunila jer se pokazao kao pravi majstor u obrađivanju njezine guze. Njegove ću nožne prste preskočiti.

Zapovijed kaže, istražite stražnja vrata. Kada sam upitala nezaposlenog kolegu s faksa koji očito ima viška vremena pa mu je lizanje ženskih guzica postao hobi, što bi napravio kada bi mu žena polizala dupe rekao je kako se ne bi bunio. Istraživanje analnih užitaka dovelo me i do razgovora s jednim starim poznanikom, koji mi se povjerio u panici jer je otkrio užitak u svojoj guzi. Kako je i sam rekao, bio je to kišni i tmuran dan, imala je mengu pa ga je razveselila drkicom. "Dok sam joj lagano išao po guzi – paf! Ona meni gurne! Nisam ništa rekao ali sam odmah svršio!" Voila! Bio je to melem za moje katolički odgojene uši gladne zabranjenih iskustava. Činjenica jest da istraživanje guze pali mnoge frajere.

Međutim i frajeri su pod pritiskom. Tko bi rekao, ali nisu ni oni uvijek spremni. Najveći pritisak smo im mi. Daleko smo od svih zapovijedi ako je oprema zakazala. Onda se tek moramo baciti na lizanje. Kada malo bolje razmislim, onda smo u stanju napraviti sve ne bi li dobile svoju dozu. Hm, zanimljivo.

Uglavnom, gurnut ćemo mu jezik u uho, oko, nos, polizat ćemo mu kitu, polizat ćemo mu i jaja, a što da onda radimo s tom guzicom, pogotovo ako volimo da obrađuje našu? Hoćemo li ispod jaja? Lizanje muške guze previše je čak i za Anitine pojmove: "Lizanje ženske guzice ekvivalent je lizanju njegovih jaja. To je nepisano pravilo. Nitko ne priča o analnom seksu kada je u pitanju on, nego mi, žene."

Zapovijed kaže, budimo otvorenog uma prema oralnom seksu. Nemojte se ustručavati isprobati nove stvari. Tko liže, liže jer voli lizati, gura jer voli gurati. Rekla bih, nema te ljubavi.

Prethodne kolumne Ree Matas pročitajte ovdje.